31 Ağustos 2016 Çarşamba

➤ LOVE RAİN - 3 Saniyede Aşk

Love Rain -
Yayın Yılı : 2012
Bölüm Sayısı : 20
Türü: Romantik
Konusu :
Love Rain, 1970 li yıllardan günümüze gelen saf aşk hikayesini anlatan bir drama. 
1970li yıllarda tanışan bir sanat öğrencisi Seo In Ha (Jang Keun Suk) ve Kim Yoon Hee (Yoona) birbirlerine aşık olurlar. Ne yazık ki her şey aşıkların istediği gibi gitmez.Ancak çift birbirini yıllar geçsede asla unutamaz. Şimdi ki zamanda ise Kim Yoon Hee 'nin kızı ve Seo In Ha'nın oğlu tesadüf eseri tanışmış ve birbirlerine aşık olmaya başlamışlardır. 
Birbirlerine duydukları aşk onları bir arada tutacak mı yoksa ebeveynleriyle aynı kaderi mi yüzleşmek zorunda kalacaklar ?

Oyuncular :
- 1970 -
Jang Keun Suk - Seo In Ha (gençliği)
Yoona - Kim Yoon Hee (gençliği)
Kim Si Hoo - Lee Dong Wook (gençliği)
Son Eun Seo - Bae Hye Jung 
Seo In Guk - Kim Chang Mo 
Hwang Bo Ra - Na In Sook 

- 2012 - 
Jang Keun Suk - Seo Joon ( Seo In Ha'nın oğlu)
Yoona - Jung Ha Na ( Kim Yoon Hee 'nin kızı )
Kim Si Hoo - Lee Sun Ho (Lee Dong Wook'un oğlu)
Jung Jin Young -  Seo In Ha 
Lee Mi Sook - Kim Yoon Hee



Seo In Ha, Yoon Hee 'ye tam 3 saniyede aşık oluyor. 70 yılların saf ve temiz aşkıyla In Ha o kadar nazik o kadar utangaçtı ki bir ara bir garipsedim doğrusu. Arkadaşı olan Bae Hye Jung ona aşık fakat o her zaman Yoon Hee 'yi sevmiş. In Ha'nın oğlu Seo Joon ise tam tersi çapkın, aşka inanmayan bir fotoğrafçı. Babasıyla çok farklı karakterler. Burda da Jang Keun Suk ' a büyük bir rol düşmüş ki iki karakteri çok iyi oynayıp birbirinden  çok güzel ayırmış.



Kim Yoon Hee ise herkesi kendine hayran bırakan iyi niyetli, çok  güzel bir kız. Seo In Ha'nın ilk aşkı. Fakat aynı zamanda In Ha'nın en yakın arkadaşı Lee Dong Wook 'un da ilk aşkı. Yoon Hee'nin kızı Ha Na ise aşka inanan annesini her şeyden çok seven neşe dolu, yumuşak kalpli bir kız. 
Yoona yı çok severim hem çok tatlı hem çok güzel, bence bu dizi de de çok güzel oynamış :)
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

(Dikkat Spoiler !!)
Söylediğim gibi, dizimizin ilk başları  70'li yıllarda geçiyor ve burada Yoon Hee ve In Ha'nın aşkını görüyoruz fakat ne yazıkki ikili kavuşamıyor.  Yoon Hee başka bir adamla. In Ha ise ona aşık olan Hye Jung  ile evleniyor. Fakat ikili hiç bir zaman birbirlerini tamamiyle unutamıyorlar ve bu evliliklerine de yansıyor. In Ha, 2012 senesine geldiğimizde Hye Jung dan boşanma kararı alıyor çünkü mutlu olmadığına karar veriyor.  Seo Joon 'un da aşka inanmayışının ve babasına karşı soğuk oluşunun bir sebebide bu aslında babasının annesiyle mutlu olmaması ve ilk aşkını unutamayışı...
Bu sıralarda, Seo Joon ve Ha Na tesadüf eseri tanışıyorlar ve Ha Na, Seo Joon'un etkileyemediği ender kızlardan biri oluyor. E tabiki başta birbirlerine baya bir gıcık oluyorlar ama sonradan bir türlü kopamıyorlar :) İkili yakınlaşmaya ve hatta aşık olmaya başlamışken 
Yoon Hee ve In Ha' da yıllar sonra karşılaşıyorlar ve onlarında hisleri bir süre sonra tekrar günyüzüne çıkıyor.  Ha Na ve Seo Joon 'un önüne çok büyük bir engel çıkıyor : AŞK .
Peki aşıklar birbirinden vazgeçmek zorunda mı kalıcaklar yoksa bir arada kalmaya devam mı edicekler? Onu da izleyin görün derim :))

-----------------------------------------------                                          --------------------------------------------



✔︎  Bence Yoona Ve Jang Keun Suk birbirlerine çok yakışmışlardı, aralarında çok iyi bir kimya vardı ve buda oyunculuklarına çok güzel bir şekilde yansıdı. Çok Tatlılardı !!



✔︎ Tatlı olduklar kadar bazı sahnelerde de az gözüm dolmadı değil. Hem 70'li yıllardaki  In Ha ve Yoon Hee nin birbirlerine olan sevgileri hem de  Seo Joon ve Ha Na'nın aşkı etkilenilmeyecek gibi değildi.
     

✔︎ Tabi ki Seo In Guk 'u da unutmamak lazım 70'lerde de 21.yüzyılda da çok tatlıydı. Her zaman ki gibi çok güzel oynadı. Dizide ki en eğlenceli karakterdi diyebilirim. 



✔︎ Dizinin OSTlarıda güzeldi ama en beğendiğim OST 
 Tiffany -  Because It's You  (Şarkıyı buradan altyazılı ve videolu şekilde dinleyebilirsiniz.) oldu.
Aynı zamanda   Jang Keun Suk 'un " Sarangbi" şarkısı  ve Yozoh - Again And Again de çok güzel şarkılardı. 



★★
                                      
Bir güzel poster daha :)



İyi Seyirler :) Umarım Beğenirsiniz !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder