10 Ekim 2017 Salı

➤ The K2



- The K2 -
Türü : Aksiyon, Dram, Romantik
Bölüm Sayısı : 16
Senarist : Jang Hyeok Rin
Yönetmen : Kwak Jung Hwan 
Oyuncular :
Ji Chang Wook - Kim Je Ha
Yoona - Go An Na
Song Yoon A - Choi Yoo Jin
Cho Seong Ha - Jang Se Joon
Lee Jung Jin - Choi Sung Won
Konu :
Kim Je Ha (Ji Chang Wook) Üstün yetenekli bir paralı askerdir. İhanete uğraması sonucu bir kaçak haline gelir. An Na (YoonA) ise tek başına büyümüş, herkesten saklanan genç bir kızdır. Je Ha 'nın görmemesi gereken bir şeyi görmesi ile başkan adayının eşi olan Choi Yoo Jin onun peşine düşer. Kim Je Ha, geçmişin intikamını almak amacıyla Başkan adayı ve eşinin şirketinde koruma olarak işe girer. Arananlar listesinde olduğu için burada yeni bir ad (Kim Je Ha) ve K2 lakabını alır. İntikam peşinde olan Je Ha Başkan adayının herkesten gizlediği kızına(YoonA) aşık olunca sevdiği kadını da korumak zorunda kalır.



2016'nın "En" lerinde paylaşmıştım, benim için 2016'nın en iyi aksiyon dizisiydi bu dizi. Aksiyon sahneleri çok kaliteli, çok güzel çekilmişti. Tabii burda Ji Chang Wook'unda rolü büyük, o da sıkı hazırlanmış bu sahnelere belli.  Kaliteli aksiyonun yanında güzel bir intikam ve aşk hikayesi de izliyoruz.
Peki, Ji Chang Wook 'u çok sevdiğimden bahsetmiş miydim ??  Kendisini Healer  dizisinden hatırlayabilirsiniz. Bence aksiyon türündeki yapımlara  çok yakışıyor. Bu dizi gibi healer da bir aksiyon dizisiydi ama bana göre, aksiyon açısından bu dizi kesinlikle daha başarılı ve daha üst seviyedeydi. Gelelim karakterlerimize;

Ji Chang Wook / Kim Je Ha (K2)
Daha önce Irak'ta paralı bir asker olan daha sonra ihanete uğrayıp bir kaçak haline gelmiş biri Kim Je Ha. Alaycı ve sert biri. İntikam almayı tek amacı haline getiriyor ancak bu süreçte de Anna'ya aşık oluyor ve onu korumak için her şeyi yapmaya başlıyor. //// Ji Chang Wook'u ne kadar sevdiğimden tekrar bahsetmeme gerek var mı bilmiyorum ?? Bu dizide de mükemmeldi.


Yoona / Go Anna 
Anna, başkan adayı'nın herkesten sakladığı kızıdır. Küçüklüğünden beri büyük travmalar yaşamıştır ve bu yüzden insanlardan, kalabalıktan, yanıp sönen güçlü ışıklardan korkmakta, rahatsız olmaktadır. Kore'ye dönünce annesinin ölümünü araştırmak ister. //// Yoona 'yı daha önce Love Rain'de izlemiş ve beğenmiştim. Bence çok güzel bir kız ve oyunculuğu da güzeldi. 
Karakter olarak ise Anna'yı da beğendim. O kadar şey yaşamış biri normal olarak böyle zayıf bir karakter olmalıydı. Bundan rahatsız olmadım tersini beklemek saçma olurdu bence. Ancak  bir zaman sonra Je Ha'nın hayatına girmesiyle, işlerin değişmesi ile ne kadar kendini geliştirse de daha fazlasını beklemedim desem yalan olur. Sürekli daha da güçlenmesini bekledim ve bazı sahneler çok sinirimi bozdu. Yani baştaki halleri kabul ancak sonradan güçlenmiş, özgüven patlaması yaşayan bir Anna görsem daha çok hoşuma gidebilirdi.

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎