8 Temmuz 2016 Cuma

➤ My Girlfriend İs A Gumiho


Kız Arkadaşım Dokuz Kuyruklu Bir Tilki...

Dizi İsmi: My Girlfriend İs A Gumiho / My Girlfriend is a nine- tailed  fox
Bölüm Sayısı : 16
Tür: Romantik- Komedi
Yayın Yılı : 2010
Yayınlandığı Kanal : SBS

Dae Woong 500 yıl boyunca hapsedilmiş bir dokuz kuyruklu tilkiyi serbest bırakır. Tilki bir anda güzel bir kadına dönüşür ve herkes onu Dae Woong'un kız arkadaşı sanıyordur. Ancak kız,efsaneye göre insanların karaciğerlerini yiyen dokuz kuyruklu bir tilkidir. Kızın bir gumiho oldugunu ögrenince, onun karaciğerinin yemesine engel olabilmek için çılgınca şeyler yapar.
(Konu Alıntıdır.)

Eğer kore dizilerini seviyorsanız bu diziyi izlemelisiniz. Ki Çoğunuzunda çoktan bu diziyi izlediğini düşünüyorum. Konusun da da yazdığı gibi dizideki olaylar Dae Woong'un Gumiho yu serbest bırakmasıyla başlıyor ve onların başına gelen olayları, birbirleriyle olan ilişkileri konu alıyor.
Eğer biraz fantastik biraz romantik komedi tadında bir dizi izlemek isterseniz izleyebilirsiniz. Başlarda belki sıkılsanızda sonradan olaylar gelişmeye başlayınca dizi daha da akıcı hale geliyor. İşte karşınızda çok saf, temiz ve güzel bir hikaye : YAŞASIN ! 




Gumiho ( Mi Ho )- Shin Min Ah
Gumiho nun görme, duyma gibi becerileri insanlardan daha güçlü, ama serbest kaldığı yeni dünyayla ilgili bir bilgisi olmadığı için yardıma muhtaç halde ve tek istediği insan olmak. Shin Min Ah bu rolde çok tatlı ve çok AÇ (izleyenler bilir) bir gumiho yu canlandırıyor. 

Cha Dae Woong - Lee Seung Gi
Dae Woong'un en büyük hayali ise bir film yıldızı olmak. Biraz çocuksu bir karakter. Mi Ho yu serbest bırakıyor ve ondan kaçamayacağını anlayınca ona yardım etmeye başlıyor. Her ne kadar başta Mi Ho' nun onu yiyeceğini düşünüp korksada zamanla ona aşık oluyor..




Park Dong Joo -  No Min Woo
Bir veterinerdir fakat gizemli bir kişiliği vardır. Gumiho ya yaklaşır, arkadaşı olur fakat bilinmeyen bir geçmişi vardır.






Eun Hye In -  Park Soo Jin
Dizideki kötü kadın.Oda Ünlü bir oyuncu olmak istemektedir ve  Dae Woong (Lee seung gi )başından beri ona aşıktır fakat kız aşkına karşılık vermez. Tabiki Mi Ho ortaya çıkıp Dae Woong'a ilgi göstermeye başlayıncaya kadar.


________________________________________________________

Dizi de sürekli bahsi geçen, belki de diziyle özdeşleşmiş nesneler ve olaylar var bunlardan biri 

-"Sevgili Yüzükleri " (Aslında bu sevgili yüzükleri sayesinde birçok kez  tatlı kıskançlıklara tanık oluyoruz.) 

- " HOİ HOİ "  Arkadaşlıklarını simgeleyen bu hareket diziyle özdeşleşti diyebiliriz


- Gumiho 'muzun sürekli Aç olması Sürekli Yemek yemesi

 Diziden Sahneler :

















(Gifler alıntıdır.)
             
             
                                                         İyi Seyirler :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder