18 Haziran 2017 Pazar

➤ Oh My Venüs !

- Oh My Venüs -

Türü : Romantik Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Senarist : Kim Eun Ji
Yönetmen : Kim Hyung Suk
Oyuncular :
So Ji Sub - Kim Young Ho
Shin Min Ah - Kang Joo Eun
Jung Gyu Woon - Im Woo Sik
Yu In Young - Oh Soo Jin
Sung Hoon -  Jang Joon Sung
Henry - Kim Ji Young

Konu :
Dizi, çocukluğundan kalma psikolojik ve fiziksel yaraları olan, Kendini spora ve sağlığa adamış ünlü ama gerçek kimliği bilinmeyen kişisel antrenör Kim Young Ho (So Ji Sub) ile eskiden çok güzel bir kız olan fakat artık fazla kilolarıyla başı dertte olan Kang Joo Eun (Shin Min Ah) 'un ilişkisini anlatmaktadır.


Yeniden Merhaba !!
Yazın gelmesiyle romantik komedi, gençlik dizileri de çoğalmaya başladı. Bu tarz diziler izlemek isteyenler içinde  Oh My Venüs çok güzel bir örnek olur. İzleyeli baya oldu ama ne yazık ki daha yeni yorumu yazabiliyorum
Bu diziyi izlemediyseniz sanırım söyle açıklayabilirim, Hani çok severek, sıkılmadan izlediğiniz, sizi etkisi altında bırakan romantik komediler olur ya. Sıradan, zaman geçirmek için izlediğiniz romantik komediler değilde yeni bölümü iple çektiklerinizden. Heh! işte bu dizi tam da o. 
Konuda da yazdığı gibi çok değişik bir hikayesi yok ancak başrolde Shin Min Ah ve So Ji Sub var....
Hikaye daha önce  bildiğimiz tarzda bir hikaye gibi gözükebilir ama izlediğiniz diğer yapımlardan ayıran özellikleri var. 

➡︎ Bunlardan en önemlisi So Ji Sub ve Shin Min Ah uyumu...



So Ji Sub'u da Shin Min Ah' ıda çokk çokk severim. İkisi de favori oyuncularımdan. Yani bu ikilinin dizide partner olacaklarını öğrendikten sonra, direk izleyeceğim bir dizi haline gelmişti zaten.  Ama bunun haricinde ikilinin aşırı güzel ve doğal bir uyumları var birbirleriyle. Bunu dizide de net bir şekilde görebiliyorsunuz.  (Belki de zaten daha önceden arkadaş olmalarının ve önceden bazı markaların yüzü olarak birlikte çalışmış, reklamlarda yer almış olmalarının da etkisi vardır.)


➡︎ Bir diğer özelliği tabii ki So Ji Sub karizması... 
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎


➡︎ Çok doğal, her şeyi dozunda yapıldığı  akıcı bir dizi olması. 
Konunun işlenişi ile klasik bir zayıflama hikayesinden fazlasını ortaya koyan bir dizi.



➡︎ Tabii ki  - Mükemmel 3'lü - nün katkısı büyük





➡︎ Yan karakterlerin etkisi 😎
Henry, o kadar komikti ki hayran olmamak elde değil gerçekten.  Diziye ayrı bir renk kattı. Sung Hoon (jang joon sung) 'da dahil olmak üzere yan karakterlerde dizide büyük bir yer kapladılar.

➡︎ Koçinnim ile Venüs'ümüzün tatlılığı. Güzel mi güzel sahneleri..


➡︎ Çok güzel, çok eğlenceli bir komedi dizisi olması.


❋ Müziklere gelirsek,  dizide en çok beğendiğim OST Beautiful Lady ve Only You 'idi. (Özellikle Beautiful Lady'i çok beğendiim )



 ÖZEL SAHNELER
(Buradan sonra ortaya spoiler çıkabilir. Dikkat!)
Diziyi bitirdikten sonra aklınızda kalacak, görürseniz size bu diziyi hatırlatacak, diziye özel sahneler vardı. Bu özel sahnelerden bazıları ;

➡︎  Kızımızın gamzesi ve öpücükleri 



 ➡︎ - Yara bandı - 
Kang Joo Eun 'un yara bantlarını saklaması çok hoştu. Dizinin sonundaki sürpriz sahnede de bunun hikayesini öğrenmek çok güzeldi doğrusu.


                                            ★ Dizinin sözü olabilecek bir söz
                                                          " Kurtarın Beni " 






--------- Diziden Kareler ---------------








Bu ikiliden bahsetmesek olmaz. Yan karakterlerin diziye büyük katkısı olduğundan bahsetmiştim. Bu ikili de onlardan biriydi. Kızımızın Joon Sung' a olan aşkı çok komikti.




Young Ho (So Ji Sub) hasta insanlara karşı zaafı olduğunu, sağlıklı olmanın onun için en önemli şey olduğunu  Kang Joo Eun'a pek çok kez söyledi. Bunun onun için önemini ve nedenini de gördük zaten. Bu sahneler de çok güzeldi. 


                                      Evlilik teklifinden bahsetmesek olmaz. Çok güzeldi ..







Gerçekten çokk eğlenceli, sürekli sırıtacağınız bir diziydi.  Mutlaka izlemenizi öneririm !! 
İyi Seyirler !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder