28 Temmuz 2015 Salı

➤ Emergency Couple


Dizi İsmi: Emergency Couple
Yönetmen: Kim Cheol - Kyu
Senarist: Choi Yoon- jeong
Bölüm Sayısı : 21
Tür: Romantik- Komedi, Medical
Yayın Yılı : 2014
Oyuncular:   


Dizi, ailelerine karşı gelerek evlenen aşık iki çifti konu alıyor. Çift zorlu bir şekilde evleniyor fakat sonradan işler karışınca olaylı bir şekilde boşanıyor. 5-6 yıl sonra Acil Serviste Stajyer Doktor olarak işe başlayan ikilinin yolları tekrar kesişiyor. İşte sonra olanlar oluyor... 
Diziyi çok beğendim hem heycanlı hem eğlenceliydi. Medical dizileri de seviyorsanız daha çok beğeniceksiniz :)
KARAKTERLER: 


Oh Jin Hee ( Song Ji Hyo)          
Kendisi  Chang Min 'in eski karısı.  Boşandıktan sonra ne yapıp edip doktorluğu kazanıyor ve kimse onun bunu başarabileceğine inanmasada o bunu yapıyor. Hastanede de kendini kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Oh Jin Hee'yi sevdim fakat bir ara bir Chang Min'e bir Şefe gidip gidip gelmesi beni delirtmedi desem yalan olur. :))
                                                                                                                     




Oh Chang Min ( Choi Jin Hyuk)
Başrol erkek karakterimiz. Bütün Sülalesi Doktor o yüzden onunda doktor olması gerek ve boşandıktan sonra okuluna devam ederek doktor oluyor ve hastanede stajyer olarak işe başlıyor. Başlarda ne kadar gıcık, kendini beğenmiş bir karakter gibi gözüksede sonradan çok  sevimli biri çıkıyor içinden çok seviceksiniz eminim nasıl sevmezsiniz ki şunu ??



Gook Chun Soo (Lee Pil Mo )
Acil servisin sert biri gibi gözüken ama çok tatlı çok sevimli olan Şefi. Şahsen kendisine bu dizide aşık oldum... Şefimiz, Oh Jin Hee' den hoşlanarak Chang Min'e rakip oluyor. Prof. Shim ile de bir geçmişleri var.






Prof. Shim (Choi Yeo Jin )
Prof. Shim yurtdışından hastanemize geliyor ve Şef Gook ile bir geçmişi var , hala da onu seviyor. Ama çok fedakar ve iyi bir insan Oh Jin Hee e büyük yardımlarda bile bulunuyor.











Han Ah Reum ( Clara)
Chang Min den hoşlanıyor ve Chang Min in annesinin de gelin adayı. Hastanedeki stajyerlerden biri. Beklediğim gibi kötü biri değildi. Stajyerlerden biri olan Yoon Jong Hoon ile çok tatlılardı aslında.






Jin hee nin kız kardeşinin kocası ve yeğeni
















* Dizidde  Choi Jin Hyuk 'un önceki dizisi The Heirs 'a da göndermeler vardı. Örneğin The Heirs da Choi Jin Hyuk 'un annesi bu dizide de annesi rolünü oynadı.

Ve tabikii bu konuşmada varr. Lee Min Ho 'ya ve Kim Woo Bin ' e selamlar yolladılar.:)


  = FİLMDEN SAHNELERR =























İyi Seyirler :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder