6 Mart 2017 Pazartesi

➤ The Master's Sun


- The Master's Sun -
Türü : Fantastik, Gerilim, Romantik Komedi, Dram
Bölüm Sayısı : 17
Senarist : Hong Jung Eun , Hong Mi Ran
Yönetmen : Jin Hyeok
Oyuncular :
So Ji Sub - Joo Joong Won
Gong Hyo Jin - Tae Kong Sil
Seo In Guk - Kang Woo
Kim Yoo Ri - Tae Yi Ryung
Konusu :
Hayaletleri görebilen Kong Sil, bu aniden ortaya çıkan korkutucu hayaletler yüzünden normal bir yaşam süremez ve sürekli tedirgin yaşar. Bir gün Bir alışveriş merkezinin sahibi olan Joo Joong Won ile karşılaşır ve ona dokunduğunda hayaletlerin ortadan kaybolduğunu farkeder.  
Rahat yaşayabilmek için Joong Woon'un peşinden ayrılmamaya karar verir.

Bir dizi yorumu dahaa, ama nasıl bir dizii ??
Efsane Bir Dizi!! başka özetleyecek bir cümle bulamıyorum. İzleyeli çok olsa da hala unutamadıklarımdan ve bahsedilmesi gereken bir dizi.. 2013 yılında yayınlanmasına rağmen hala ne güzeldi diyorum :) Eğer izlemeyen kaldıysa, hiç durmasın hemen başlasın, İzleyenlerde bu diziyi tekrar görmekten dolayı sevineceklerdir bence :) Gelelim hikayemizin kahramanlarına ...❣

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎


Tae Kong Sil (Gong Hyo Jin),  geçmişte çok güzel bir hayata sahip olan ancak geçirdiği kaza sonrası hayaletleri görmeye başlamasıyla hayatı altüst olan biridir. Gördüğü hayaletlere yardım etse de, bazıları çok korkunç olduğu için sürekli korkmakta ve geceleri de uykusuzluk çekmektedir. Hayatı mahvolmuşken Jo Jong Won isimli bir başkan ile tanışır ve ona dokunduğunda hayaletlerin kaybolduğunu farkeder.  

Joo Jong Won ( So Ji Sub)  ünlü bir Avm nin başkanıdır. Onunda geçmişinde acılar vardır. Hayaletlere inanmamaktadır ama bir gün Tae Kong Sil ile yolları kesişir ve ondan hiç hoşlanmaz. Kızın hayaletleri gördüğüne inanmaz ve ona dokunmak istemesinide reddeder. Ancak bir süre sonra onun bu yeteneğini kendisi için kullanabileceğini fark eder.




Kang Woo (Seo In Guk), bir güvenlik görevlisidir. Ancak, başka amaçları vardır. Çok iyi bir dövüşçüdür ama hayaletlerden çok korkar.  Tae Kong Sil'den hoşlanmaya başlar.
Tae Yi Ryung (Kim Yoo Ri), lisedeyken Kong Sil ile aynı okula gitmiştir. Kingdom'ın  ünlü modelidir. Kong Sil ile aralarında hep bir rekabet olmuşken onu tekrar görünce bu rekabette alevlenir.  Bir süre sonra Kanf Woo'dan hoşlanmaya başlar.


➤ Dizi kesinlikle çok güzeldi. Gizemli,  fanstastik ve aynı zamanda bir romantik komediydi diyebiliriz. Bence mutlaka izlenmesi gereken dizilerden.. Özellikle bir So Ji Sub hayranı olarak söylemeliyim ki. Role tam oturmuş, başka birini düşünemedim bu rolü oynayacak. Mimikleri, tavırları, hareketleri, kendine has tarzı mükemmeldii. Onu izlemek ayrı bir keyif gerçekten. :)

➤ So Ji Sub ile Gong Hyo Jin ise çok güzel bir ikili olmuştu. Bu da o mükemmel romantik sahneleri bize vermelerinde büyük bir etkiydi.

➤ Dizi dediğim gibi, kızımızın Jong Won'a dokunduktan sonra hayaletlerin kaybolduğunu keşfetmesi ile başlıyor diyebiliriz. Kızın adama ihtiyaç duyması ve sürekli ona dokunmaya çalışması, Jong Won 'un ise bu durumdan hiç hoşnut olmaması bizi çoğu sahnede baya güldürdü :)

➤ Bildiğiniz gibi bazı dizileri veya filmleri izledikten sonra bazı hareketler yada sözler o dizideki karakter ile bütünleşebilir. Bu dizide de kesinlike bu durumdan vardı. Hala ne zaman biri Gojo ( Defol / Kaybol / Get Lost )  dese aklıma So Ji Sub'un bu karakteri geliyor.. İlk defa bu kadar güzel bir kovma şekli görüyorum.


➤ Jong Won'un kıza aşık olmadan önce ki halleri ayrı bir komikti.  " Eğer sen güneşsen ben bir daha sabahı görmek istemiyorum " cümlesi favorilerimden :)




➤  Seo In Guk, benim için bu dizide biraz So Ji Sub'un gölgesinde kaldı doğal olarak, ama onunda sahneleri çok güzeldi. İlk başta Tae Yi Ryung 'a gıcık olsam da daha sonradan birlikte olan komik sahneleri hoşuma gitmeye başladı


➤ Dizide Çok Komik Sahneler -



Aynı zamanda çok Üzücü Sahneler -


 Ve çok güzell romantik sahneler de vardı



➤ Senaryosu, oyuncuları mükemmeldi. Görsel olarak da çok güzeldi, hayaletleri unutmamak lazım ! Gayet başarılılardı :)


➤ Dizinin şarkılarını unutmamak lazım. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Unutulacak gibi değillerdi  zaten. Böylee güzel bir diziyi böyle güzel şarkılar tamamlayabilirdi. Efsane !




Elimden geldiği kadar spoiler vermemeye çalıştım. Eğer hala izlemediyseniz, mutlaka izleyin. Efektleri, senaryosu ve oyuncuları ile çok güzel bir diziydi ♥︎♥︎


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder