20 Mart 2018 Salı

- Voice -









Tür: Aksiyon, Gizem, Dram
Bölüm Sayısı : 16
Senarist : Ma Jin Won
Yönetmen : Kim Do Hyuk
Oyuncular :
Jang Hyuk - Moo Jin Hyuk
Lee Ha Na - Kang Kwon Joo
Baek Sung Hyun - Sim Hyun Ho
Kim Jae Wook - Mo Tae Goo
Konu :
 Moo Jin Hyuk (Jang Hyuk) çözdüğü davalar ile büyük ün kazanmış iyi bir dedektiftir. Ancak bir gün eşinin bir seri katil tarafından öldürülmesiyle bütün dünyası yıkılır. Onu koruyamadığını düşünmektedir ve kendini kaybetmiş durumdadır. 
Kwang Kwon Joo (Lee Ha Na) ise polis akademisinden en yüksek puan ile mezun olmuştur. Bir gün çağrı merkezinde çalışırken bir çağrı alır ve polis memuru olan babasının olay yerinde bir katil tarafından öldürülmesine telefondan tanıklık eder. Bunun üzerine Amerika'ya okumak için gider. Profosyonel bir ses profilcisi olarak ülkesine döndüğünde ise, bu tarz olaylar için hızlı bir ekip kurmak istemektedir. En büyük amacı ise o seri katili bulmaktır.

  Voice,
Aksiyon, gizem, polisiye gibi türlerde dizi severler için mükemmel bir diziydi. 
Jang Hyuk'u çok severim, çoğumuz  Fated To Love You'dan hatırlarız onu. Bu dizi de de yine çok güzel bir iş çıkarmış ortaya.  Sanırım Le Ha 'na yı ilk defa izledim ama onu da beğendim oda biraz soğuk bir karakteri canlandırıyordu.  
Kwang Kwon Joo'nun amacı babasını öldüren seri katili bulmanın yanında, çağrı merkezine gelen çağrılara en kısa sürede müdahale edebilecek hızlı bir ekip kurmaktı. Bu yüzden seri katili bulmanın yanında her bölüm farklı suç vakaları da çok çok güzel işlenmişti.

➤ Dizinin senaryosu çok güzeldi. Hiç sıkmadan, gerçekten çok heyecanlı bir şekilde ilerledi. 
Bu türe baktığımızda aklıma gelen ilk dizilerden biri tabii ki Bad Guys. Bu dizi de onunla birlikte en iyiler arasına girdi bence. 

➤ Dizide aşk açısından pek bir şey yoktu, romantik sahneler arayanlara göre bir dizi olmayabilir. Açıkcası bu beni rahatsız etmedi çünkü bu o tarzda bir dizi değildi, başka konulara odaklanmak daha mantıklı geldi.

► Bahsetmeden olmaz ! Yuna Kim'İn söylediği bu OST ise çokk güzeldi. Diziye de çok uymuştu.



➤ Sanırım dizinin 2.sezonu da çıkacakmış ancak yine aynı oyuncular olur mu bilmiyorum.
Eğer bu türü seviyorsanız hiç düşünmeden hemen izlemeye başlayın derim :)

İYİ SEYİRLER 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder