3 Ocak 2017 Salı

➤ 2016'nın Dizisi : Descendants Of The Sun


-- Descendants Of The Sun --
Türü : Romantik,Dram, Aksiyon
Bölüm Sayısı : 16
Yapım Yılı : 2016
Senarist : Kim Won Suk, Kim Eun Sook
Yönetmen : Lee Eung Bok
Konu : Birleşmiş Milletlerin özel bir biriminde barış askeri olarak görev yapan, başarılı Yüzbaşı Yoo Shi Jin, burada subay olarak görev yapan Seo Dae Young, bu orduda rütbeli bir subay olan Yoon Myeong Joo ve bir doktor olan Kang Mo Yeon 'un başından geçen olayları ve aralarındaki ilişkiyi konu almaktadır.
Oyuncular :
Song Joong Ki -  Yoo Shi Jin
Song Hye Kyo - Kang Mo Yeon 
Kim Ji Won - Yoon Myeong Joo
Jin Goo - Seo Dae Young
Kang Shin Il  - General Yoon
Kim Min Suk - Kim Gi Bum
Onew - Lee Chi Hoon 
Park Hwan Hee - Choi Min Ji

2016 yılının en etkileyici, en iyi  dizilerinden biri DOTS. Çok güzel ve etkileyici bir senaryoya sahip gerçekten. Çekimler ve sahneler de aşırı kaliteli ve çok da güzeldi. 
Song Joong Ki  askerden döndükten sonra yaptığı bu ilk dizi ile kendisini nasıl özlediğimizi de kanıtlamış oldu. Zaten bu dizi ile de baya bir yükselişe geçti.Dizi aksiyonu, heyecanı bol. Dramı ve komedisi de yerinde çok güzel bir diziydi.Hem güldüm hem ağladım yine :)




Song Joon Ki dizide yurtdışında görev yapan Alfa Tim' in komutanı, Nickname'i "Big Boss", Yoo Shi Jin'i canlandırıyor. Kendisi espirili,sempatik, kendine güvenen ve başarılı bir asker./ Song Joon Ki  bu diziyle oyunculuğunu bir kez daha kanıtladı bence. Çokk Çokk güzel oynamıştı, duygusal sahnelerde ayrı aksiyon sahnelerinde ayrı, komedi sahnelerinde ayrı güzeldi. Rahatlıkla Dizideki en sevdiğim karakter diyebilirim, izlemeye doyamadım.
Kang Mo Yeon, bir hastanede doktor olarak çalışan ve profesör olmayı hedefleyen başarılı bir doktordur. Song Joon Ki ile bu hastanede tanışır ve yanlış anlaşılmalardan sonra birbirlerinden etkilenirler fakat daha sonra gelişen olaylar nedeniyle görüşmemeye karar verirler.Taakii  Mo Yeon kendini gönüllü doktor olarak bulana kadar./ Song Hye Kyo'nun oyunculuğu çok güzeldi ve kendisi de güzel bir kadın ama bu dizide bir türlü sevemedim gitti. Song Joon Ki ile aralarında biraz yaş farkı varmış ama açıkcası bu beni hiç rahatsız etmedi. Sanırım karakterine pek ısınamadım bir türlü.


Seo Dae Young, Alfa Tim'in üyelerinden biridir ve Yoo Shi Jin'in de en yakın arkadaşıdır. Kod adı Wolf'tur.Üst rütbeli bir asker olan Yoon Myeong Joo'ya aşıktır./ Jin Goo'nun izlediğim ilk dizisiydi ve çokk beğendim oyunculuğu çok güzeldi ve hem tatlı hem karizmatikti.Yoon Myeong Joo'ya olan aşkını, ondan ayrı kalmaya çalışmasını, yaşadıklarını çok güzel yansıtmıştı. Kim Ji Won ile çok uyumlulardı.
Yoon Myeong Joo, askeriyede üst rütbeli bir asker ve doktordur. Kang Mo Yeon ile aynı okula gitmiştir ve araları pek iyi değildir. Seo Dae Young'a aşıktır fakat babası askeriyede komutandır ve onu damadı olarak istememektedir.Myeong Joo'nun  Alfa Timinin komutanı olan Yoo Shi Jin ile olmasını ister. / The Heirs'tan sonra bu kızı sevebileceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok sevdim.Çok tatlıydı. Özellikle Seo Dae Young ile olan ilişkileri çok hoşuma gitti. Seo Dae Young ondan uzaklaşmaya çalışırken bile o, aşkından hiç vazgeçmedi.



Dediğim gibi dizi çok güzel ve kaliteliydi. 
En sevdiğim karakteri sorarsanız kesinlikle Song joon Ki'nin canlandırdığı Yoo Shi Jin karakteriydi. Ee tabii Song Joon Ki 'nin de etkisi bunda büyük.


❋  En sevdiğim çift ise Seo Dae Young ile Yoon Myeong Joo çiftiydi.


❋ Dizinin en sevdiğim yanlarından biri Bu mükemmel  Bromance di.

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

❋ Song Joon Ki'nin yakın arkadaşı Lee Kwang Soo 'da diziye konuk oyuncu olarak katıldı.



❋ Red Valvet'de diziye konuk geldi ve çok komik sahnelerinde vesilesi oldu :)




❋ Dizide bulunan romantik sahneler gerçekten çok etkili ve  güzeldi senaristimizi ayrı tebrik etmek lazım.




❋ Onew ın da dizide ayrı bir yeri vardı. Yavrum hep ağladı, kıyamamm



❋ Karaktere ne kadar ısınamasamda, Song Hye Kyo gerçekten çok güzel bir oyunculuk sergiledii..

❋ Bu ikiliyi de unutmamak lazım :) Çok komiklerdi :)


2016 yılına damgasını vuran dizilerden biriydi. İzlemenizi öneririm:)

Diziden Kareler :



















İYİ SEYİRLER !! ♥︎♥︎

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder