24 Aralık 2016 Cumartesi

➤ Cindrerella And Four Knights























-- Cinderella And Four Knights -- 

Türü : Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı : 16
Yapım Yılı :  2016
Oyuncular :
Jung Il Woo - Kang Ji Woon
Park So Dam - Eun Ha Won
Ahn Jae Hyeon - Kang Hyun Min
Lee Jung Shin - Kang Seo Woo
Choi Min - Lee Yoon Sung
Son Na Eun - Park Hye Ji 

Konusu :
Eun Ha Won, annesini bir kazada kaybettikten sonra, babası, üvey annesi ve üvey kızkardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Aile üyeleri tarafından dışlandığı için yalnız bir hayat sürmektedir. Bir gün hayatı tamamen değişir ve hayallerini gerçekleştirebileceğini öğrenir fakat bunun için başarması gereken görevler vardır ve 3 erkek kuzen ile birlikte yaşamaya başlar.

Eun Ha ( Cinderella'mız olur kendisi) annesini küçükken bir kazada kaybetmiş ve babasının sonradan tekrar evlenmesi ile üvey annesi ve üvey kız kardeşi ile birlikte yaşıyor. Ancak babasının işi dolayısıyla eve pek sık gelmemesinden dolayı o yokken üvey annesi ve kız kardeşinden hep eziyet görüyor ve babası gelince ikiside birden meleğe dönüyorlar :))))
Eun Ha, annesinin de dileğini gerçekleştirerek bir öğretmen olmak ister. Zeki bir lise öğrencisidir ve hayalini gerçekleştirebilmek için sürekli part-time  işlerde çalışır. Bir gün annesini ziyaret ettiğinde, babasının borçları ödemediğini ve annesinin küllerinin yerinden kaldırıldığını öğrenir. 




Kang Ji Woon, başkan Kang 'ın ortanca torunudur. Geçmişi acı dolu, öğrenemk istediği bir çok şey olan biridir. Başkan Kang' a tepkilidir. Yetimhanede büyümüştür ve geç bulunmuştur. Bulunduktan sonra Başkan Kang'ın isteği ile Gökevi'ne getirilmiştir fakat kendisini bu aileden biri olarak görmez.

Hyun Min'in küçüklük arkadaşı  Hye Jin'den hoşlanmaktadır.




Kang Hyun Min , Kore'nin en zenginlerinden biri olan Başkan Kang'ın en büyük torunudur. Cazibesine çok güvenir, çapkın fakat iyi niyetli, geçmişinde unutamadığı hatıraları olan biridir.Doğduğundan beri "Gökevi"nde yaşamaktadır. Eun Ha bir part- time işini yaparken onunla tanışır ve ona bir teklif yapar.



Kang Seo Woo, Başkan Kang'ın en küçük torunudur. Tatlı, nazik, sevimli bir şarkıcıdır. Tüm dünyası müziktir.  Eun Ha 'ya en sıcakkanlı davrananda o olur.

Bu üç kuzen Başkan Kang'ın varisleridir ve aynı evde yaşamaktadırlar fakat hiç bir araya gelmezler ve hiç anlaşamazlar. Özellikle Hyun Min ve Ji Woon arasında ayrı bir öfke savaşı vardır. 3 Kuzenin de aileleriyle ilgili ayrı geçmiş acıları, anıları vardır. Başkan Kang ise bu üç kuzenin halinden hiç memnun değildir ve bir araya gelmelerini istemektedir.

Kang Hyun Min 'in yanında Eun Ha ile Başkan Kang'ın düğününe gelmesi ve onu nişanlım diye tanıtmasıyla ortalık karışır. Hyun Min, dedesinin düğününü mahvetmek istemiştir fakat planı ters teper. Eun Ha'nın davranışlarından etkilenen Başkan ona bir teklif yapar. Eun Ha'nın torunlarını bir araya getirebileceğine inanır ve ondan Gökevinde yaşamasını ister,  ona görevler vererek bu görevleri başarmasını ister karşılığında da onun hayallerini gerçekleştirmesine yardım edecektir. Ancak bir şartı vardır, Gökevinde  aşk yasaktır..
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎


Başkan Kang'ın genel sekreteri olan Lee Yoon Sung, üç kuzenin de korumasıdır, onlarla hep ilgilenir. Eun Ha'nın da eve gelmesi ile ona da sürekli yardım edip, onu kollar. Çok cool'dur kendisi.




Park Hye Ji ise Kang Hyun Min ile küçüklüğünden beri arkadaştır ve o zamandan beri onu sevmektedir. Eskiden çok yakın olduğu Hyun Min'in zamanla yaşadığı değişimi kabullenmez. Kang Ji Woon'un kendisine olan sevgisini Hyun Min'e ulaşmak için kullanır. 



Buradan Sonrası belirli bir yere kadar SPOİLER olabilir !!!!


❋  Eun Ha'nın dizinin başından beri kuzenlere uyguladığı biraz şiddet içerikli sahneler, gerçekten çok komikti :)




❋  Kang Hyun Min'in halleri aşırı tatlıydı. Eun Ha'nın tepkileri ise aşırı komik





❋  Kang Seo Woo'nun star halleri, eğlenceli, sevecen tavırları ve Eun Ha'ya olan davranışları çok tatlıydı. Zaten olan hep bunlara oluyor..




❋  Ama.. açıkcası ben dizinin başından beri  Team Kang Ji Woon 'dum . :))







❋  Dizinin OST'ları çok çokk güzeldii. Özellikle 
-  Jessi - My Romeo  
-  BTOB - For You 
-  Younha - I Believe
-  Zia - Only One

Mutlaka Dinleyin !!




❋  Hepsinin sarhoş olduğu bölüm gerçekten çok ama çok komikti. Cool, duygularından ödün vermeyen Lee Yoon Sung bile dağıttı kendini ki iyi de yaptı çok güldüm sayesinde :)

Ji Woon (Jung Il Woo) ise çokk tatlıydı çokk, daha önceki dizilerinde de sevmiştim ama bu dizide daha da çok beğendimm hatta bayıldımm.♥︎

Bazı Sahneler :














                                   ►  **** Favori Sahnem  **** ◀︎ 




Ne kadar birbirleriyle anlaşamasalarda, özellikle son bölümlere doğru 3 kuzen arasında gözüken o bağ çok hoşuma gitti, bence çok tatlılardı. Eun Ha'nında bunu ortaya çıkarmak için çabaları çok komikti.  Ne kadar Başkan Kang'ın geçmişte yaptığı zalimlikleri öğrenmiş olsak da kendisine üzülmedim diyemeyeceğim.. Dizinin finaline gelirsek; çok beğendim bence güzel bir finaldi. 

Dizinin ne kadar klişe bir konusu olsada, işleyişleri çok güzeldi bu yüzden hiç sıkılmadan izledim.  Oyuncular da gayet başarılıydı. Sevdiğim bir grup olan Cnblue grubundan Lee Jung Shin' i sanırım ilk defa bu dizide izledim ve beğendim, çok tatlıydı kendisi :))
Jung Il Woo hem aşırı karizmatik hem çok tatlıydı çokkk beğendim,  Ahn Jae Hyeon da komik, tatlı bir çapkındı. :) Park So Dam'ı sevdim ama Son Na Eun'u ilk bu dizide izledim ve hiç beğenemedim, özellikle bazı yerlerde çok yapmacık durmuştu sanki.. Korumamız Choi Min ise cool tavırlarıyla(alkol almadığı sürece :)) çok tatlıydı. Çok güzel bir gençlik dizisiydi, bu tarz bir dizi arıyorsanız hemen başlayın bence :)


-- İYİ SEYİRLER --

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder