12 Ağustos 2017 Cumartesi

► Confidential Assignment


► Confidential Assignment / Cooperation ◀︎

Tür :  Komedi, Aksiyon
Yayın Yılı :  2017
Yönetmen : Kim Sung Hoon
Senaryo : Yoon Je Kyun

Oyuncular : 
Hyun Bin - Im Chul Ryung
Yu Hae Jin - Kang Jin Tae
Kim Ju Hyeok - Cha Ki Sung
Jang Young Nam - So Yeon
Yoona - Park Min Young
Lee Dong Hwi - Park Myung Ho
Lee Yi Kyung - Dedektif Lee

Konu :
Filmde, Kuzey Koreli bir suçluyu yakalamak için Güney Kore ve Kuzey Kore'nin işbirliği yapması konu alınır.
Kuzey Koreli bir suçlu haline gelen  Cha Ki Sung ( Kim Ju Hyeok), Güney Kore'ye kaçar. Onu yakalamak için bir asker olan Im Chul Ryung( Hyun Bin) Güney Kore'ye gönderilir. Hem suçluyu yakalamak hemde ondan intikamını almak isteyen Chul Ryung Güney Koreli polis Kang Jin Tae ( Yu Hae Jin) ile işbirliği yapmak zorunda kalır. 


Hyun Bin'i çok özleyenleri buraya alalım !!!!
Filmi uzun zamandır bekliyordum ve en sonunda izledim. 
Aksiyonu, komedisi yerinde çok güzel ve eğlenceli bir filmdi.  Aksiyon sahneleri tadında ve çok güzeldi. Bunda yönetmenin başarısı da büyük, kovalamaca sahneleride çok hoşuma gitti.

Hyun Bin filmde karizmasını bolca konuşturmuş. Normalde daha romantik komedi tarzındaki yapımlarla aklımızda olan Hyun Bin, bu filmde acılı, sert ve karizmatik bir Kuzey Kore askeri. 
Kesinlikle bu role de çok yakışmış, çok güzel oynamış. 
Yu Hae Jin'de filmde ki Güney Kore polisiydi ve çok da komikti.
Ayrıca iki karakter arasındaki ilişkide çok güzel ve çok eğlenceliydi.
Film heyecanlı bir şekilde akıp gidiyor. İzlerken eğleniceğiniz, güzel bir filmdi. İzlemenizi öneririm.

Buradan sonra Spoiler olabilir. Dikkat !
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎



Yoona çok büyük bir rolde değildi ancak filmdeki komik karakterlerden biriydi. Onu da çok beğendim. Filmin sonunda Kang Jin Tae'nin Chul Ryung'a söylediği " Baldızım hala seninle görüşmek istiyor " sözü ise güldürdü :)


Chul Ryung (Hyun Bin) 'n bu göreve gitmesinde kişisel sebeplerde var. İntikamını almak istiyor çünkü Suçlu Cha Ki Sung ekibini öldürüyor. Ekibini ailesi olarak gören ve içlerinde sevgilisi sandığım (ancak filmin sonlarına doğru karısı olduğunu anladığım), değer verdiği insanları öldürünce haliyle intikamdan başka bir şey istemez hale geliyor. 


Kuzey Kore, Güney Kore'den Cha Ki Sung'un asıl suçunu saklıyor ve bir katil olduğunu söylüyorlar ancak Güney Kore, kendilerinden bir şey saklanıldığından şüpheleniyor. Yani iki tarafta birlikte çalışıyormuş gibi yapıyor ama suçluya ilk önce kendileri ulaşmak istiyorlar.  Buda ilk başlarda ikili arasında güvensizliklere yol açsa da sonunda çok iyi bir ekip oluyorlar :)

Filmin Sonunda ki ekstra sahnede bu sefer tam tersi oluyor Kang Jin Tae, Kuzey Kore'ye gidiyor ve onunla birlikte  çalışan yine Chul Ryung oluyor. Bu sahnelerde çokk güzeldi. Hatta böyle ikinci bir film çıksa hiç fena olmaz :)

İYİ SEYİRLER 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder