24 Kasım 2014 Pazartesi

► Chilling Romance

İlk İncelemem : ÜRPERTİCİ AŞK  :))


Yönetmen ve senarist: Hwang In-ho
Oyuncular:
Son Ye-jin
Lee Min Ki
Park Cheol- min
Kim Hyeon-sook


Filmin konusu:
Yeo Ri (Son Ye-Jin) lisedeyken geçirdiği bir kaza sonrasında hayaletleri görmeye başlar. Özellikle geçmişinden gelen bir hayalet ona hep musallat olmuş etrafındakileri sürekli korkutmuş ve Yeo Ri ‘nin kimseyle konuşamayıp yalnız bir hayat yaşamasını sağlamıştır.Fakat bir gün sokak sihirbazı olan Jo Goo (Lee Min Ki), Yeo Ri’ye gösterisinde bir iş teklif eder. Yeo Ri artık Jo Goo’nun Korku-sihir temalı şovunda Jo Goo ‘nun kovduğu hayaleti canlandırmaktadır. Bu gösteri büyük bir başarı elde eder ve Jo Goo çok ünlü bir sihirbaz olur. 1 yıl içerisinde her gösteriden sonra gösteri ekibi birlikte kutlamaya çıkar ama Yeo Ri onlarla gitmeyi her zaman reddeder çünkü kiminle yakınlaşsa o insan her zaman zarar görmüştür.Ama bir gün Yeo Ri,  Jo Goo’nun ısrarıyla onlarla dışarı çıkmayı kabul eder. Jo Goo ,Yeo Ri ‘nin sırrını öğrenir  ve aynı zamanda ikili arasında bir ilişkide oluşmaya başlar.
Buradan sonrası spoiler içerebilirr :)





Başroldeki kızımız Son Ye-jin, kendisini çok severim :)

Onu hatırlamak isterseniz Personal Taste dizisinden, The Classic, A Moment To Remember gibi filmlerden hatırlayabilirisiniz.Filmde çok tatlıydı bence, çok güzel sahneleri vardı. Oynadığı karakter ise;  lise yıllarında geçirdiği bi kazadan sonra hayaletleri görebilen ve özellikle geçmişinden gelen bir hayaletten hiç kurtulamayan, kendini dış dünyaya kapamış, yalnız birini canlandırıyor.













Lee Min Ki, filmde başarılı bir sihirbazı canlandırıyor.
Yeo Ri 'yi sürekli hep beraber bir şeyler içemeye ikna etmeye çalışıyor fakat Yeo Ri hep bir bahane uyduruyor. Eh Jo Goo da iyice ısrar edince kazanıyor ve istediği oluyor ama büyük ihtimal sonradan pişman oluyor çünkü ne zaman Yeo Ri'yle bir şeyler içse gömlekleri hep yırtılıyor :D yazık çocuğaa yazıkk acıdım valla.











Film de gerilim sahneleri de mevcuttu. Gerilim ve romantiklik birleştirilmişti hem eğleniceğiniz hemde tetikte olacağınız bir filmdi yani :)Yeo Ri nin iki telefon arkadaşı da çok tatlıydı :D Yeo Ri 'ye Jo Goo hakkında yardım etmeleri ayrı bir güzeldi.
İkilinin yavaş yavaş ilerleyen sevgisini izlerken çok eğleniceksiniz bence :)

Filmden Görüntüler Ve Replikler




Yeo Ri  ve iki arkadaşı :D

             




                                        

Bu sahne çok güzeldi gerçekten:)












İyi seyirler :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder