24 Kasım 2014 Pazartesi

► Love 911

Yönetmen: Gi-hoon Jeong
Yapım Yılı: 2012 

Senarist: Gi-hoon Jeong - Park Sang-Min    
Oyuncular :
Ko Soo
Han Hyo-Joo
Jung Jin-Young
Yang Dong-Geun
Ma Dong-Seok
Kim Sung-Oh
Juni


Konusu :  Çılgın ve hırslı bir doktor olan Mi Soo(Hyun Hyo Joo), bir gün hastaneye gelen bir hastanın sadece kocası tarafından şiddet gördüğünü sanır ve yanlış teşhis koyup eşiyle tartıştıktan sonra onları gönderir.Ancak hasta eşinden şiddet görmemiş, gerçekten ölmek üzeredir. Bu yüzden hastanın eşi hastaneye dava açar ve Mi Soo'yu suçlar. Mi Soo doktorluğunu kaybetmemek için bir tanık arayışına girer.Kang Il(Ko Soo), ise karısının ölümünden sonra hiçbir şeyi umursamayan,üzüntüsünden dolayı pek konuşmayan, cesur bir itfayecidir. İkilinin yolları birbirleriyle kesicektir.

Mi Soo tanık için, ölmek üzere olan hastanın eşinin yumruk attığı itfayeciyi arar ve bu itfayeci içine kapanık, umursamaz Kang Il çıkar onu ikna etmek için onu tavlamaya çalışır ve olaylar başlar :D
Öncelikle film çok güzel ve eğlenceli bir film. Mi Soo karakterini ilk başlarda sevmesemde sonra hemen ısındım. Yan karakter de çok tatlı, çok komikti :) Film de hem çok güldüğüm hemde çok üzüldüğüm, etikileyici sahneler var. Han Hyo Joo da zaten Only You / always filminde çok etkilemişti beni, bu filmdede hem güldürdü hem hüzünlendirdi. Hiç sıkılmadan izledim, çok keyifli bir filmdi izlemenizi öneririm :)
Filmden Görüntüler :










En komik sahnelerden biri :D





İyi Seyirler efenimm :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder