24 Kasım 2014 Pazartesi

➤ The Heirs "Mirasçılar"


=Taç Giymek İsteyen Ağırlığına Katlanır= 


Dizi İsmi: The Heirs / The In Heritors
Yönetmen: Kang Shin-Hyo
Yazar:Kim Eun-Sook
Bölüm Sayısı: 20
Tür: Romantik
  

Dizimizde, genç ve zengin mirasçıların ve fakir bir aileden gelen Cha Eun Sang(Park shin hye) in hayatları, arkadaşlıkları ve aşkları anlatılıyor. Dizimizin senaristi Kim Eun Sook yani A Gentleman's Dignity, Secret Garden gibi önemli dizilerin yazarı e tabi böyle olunca ve oyuncu kadrosunda da Lee min ho, Park Shin Hye,Kim Woo Bin gibi oyuncular olunca beklenti çok artmıştı. Bazıları hiç beklentileri karşılayamadığını, bazıları ise tam beklenildiği gibi güzel olduğunu söylemişti. Ben ikinci gruptayım diziyi çok sevdim hem romantik hem de heycanlıydı. Klasik hikayelerden olan zengin çocuk-fakir kız kurgusu olsada bence konu çok güzel işlenmişti. Ben izlemenizi tavsiye ederim :)
Efendim gelelim karakterlere ve oyuncularımıza ama uyarıyım burdan sonrası biraz Spoiler içerebilir.

Karakterler:




Kim Tan / Lee Min Ho









Kendisi 18 yaşında, Empire Group'un varisidir.      
 İmparatorluğun ikinci ve gayrimeşru oğludur.
Üvey ağabeyi Kim Won tarafından hiç sevgi görmemiş 
ve küçükken bir daha geri dönmemesi söylenerek 
Amerika'ya yollanmıştır.Kim Tan ne kadar ağabeyinin
gölgesinde kalsada, ondan hiç sevgi göremesede 
ağabeyini sevmekten hiç vazgeçmez. Asıl Kızımız 
Cha Eun Sang'a Amerikada rastlar ve ona aşık olmaya başlar.
(Kendisini tanımayan yoktur ama City Hunter, Boys Over Flowers,Personal Taste gibi dizilerden hatırlayabilirsiniz)






Cha Eun Sang/Park Shin Hye

                                           
18 yaşında, Yoon Chan Young ile birlikte büyümüştür.   Annesi dilsizdir ve Empire Group'un evinde hizmetlidir.
Ablasının evlenmek istediğini öğrendikten sonra annesinin evlilik için verdiği paralarla Amerika'ya gider, ablasını bulur ama işler istediği gibi gitmez ve orada Kim  Tan ile yolları kesişir.Bundan sonra kendisini Kim Tan ve Young Do ile aşk üçgeninin içinde bulacaktır.
(Park Shin Hye'yi Miracle Cell No.7 filminden ,Heartstrings, You are beautiful gibi dizilerden hatırlayabilirsiniz.)
Choi Young Do/ Kim Woo Bin





Oteller zincirinin varisi, zeki ve okuldakilere karşı zorbadır. Kim Tan Amerikaya gönderilmeden önce  Kim Tan ın en yakın arkadaşıdır. Ne kadar sert biri gibi gözüksede  babası tarafından sevgi görmemiş ve annesi küçük yaştayken babasını terk edip gitmiştir. Kim Tan ın büyük sırrını bilen nadir kişilerden biridir ve bunu ona karşı kullanır. İlk başlarda çok kötü biri olarak gözüksede sonraki bölümlerde kendini göstermeye başlamıştır. Eun Sang dan hoşlanmasıyla birlikte kendini Kim Tan ve Cha Eun Sang ile aşk üçgeninde bulur.  (Kim Woo Bin'i  A Gentleman's Dignity'den hatırlayabilirsiniz :))





Rachel Ryu/ Kim Ji Woon






Kim Tan'ın nişanlısı ve ona karşılıksız bir şekilde aşık.
Annesinin babasından boşanarak Oteller zincirinin sahibi olan Young Do'nun babası ile evlenme kararından sonra Oteller zincirinin varislerinden biri ve Young Do' nun üvey kardeşi. Kim Tan ile nişanlılığın da ne kadar Kim Tan'ı sevsede nişanlılığı aileler arasında karar verilmiş şirketler arasındaki kazanç amaçlı yapılan bir nişanlılık.








Kim Won/ Choi Jin Hyuk




Kim Tan'ın çok sevdiği  ağabeyi, annesi o küçükken vefat etmiştir.Empire Group'u yöneten başarılı ve hırslı bir yöneticidir. İşkolik birisidir genellikle her şeyden önce iş gelir onun için, kardeşine hiç sevgi göstermemiş ve onu Amerika'ya yollamıştır fakat Kim Tan geri dönmesi ile İmparatorluk gruptaki yeri sallanmış olur ve Kim Tan ile aralarında miras yarışı başlar. Ne kadar kardeşine karşı sert ve nefret dolu gözüksede bazı yerlerde kendini ele verir ve kardeşine olan sevgisini azda olsa görebilirsiniz :) Jeon Hyun Joo' ile birliktedir ve aralarına sürekli bazı engeller çıkar. Kim Won çok istediği tacı yaptığı seçimleriyle  ağır bir şekilde taşıyacakdır.





Yoon Chan Young/ Kang Min Hyuk





                
                                                                                              Cha Eun Sang'ın çocukluk arkadaşıdır.Babası Empire Group'un sekreteridir. Lee Bo Na ile çıkıyor.  Çok zeki ve diğerleri gibi İmparatorluk lisesinde okuyor.18 yaşındadır. ( Kendisini Heartstrings' ten hatırlayabilirsiniz gruptaki baterist rolündeydi aynı zamanda CNBLUE grubunun üyelerinden.)  









Lee Bo Na/ Jung Krystal





Kim Tan'ın eski sevgilisidir. Chan Young ile sevgilidir ve onu çok sevmektedir aynı zamanda  Eun Sang danda sevgilisini çok kıskanmaktadır. İmparatorluk lisesinde okuyan mirasçılardan biridir. 18 yaşındadır.
(F(x) grubunun üyesi kendisi , oyunculukta ona çok yakışmış :))
Lee Hyo Shin/ Kang Ha Neul




                            

                                                                            
Kim Tan'ın en sevdiği arkadaşı. Cool bir karakter, örnek öğrenci.Zeki ve imparatorluk lisesinde okuyor. Babası başsavcı ve hukuk okuması konusunda ailesinden çok baskı görüyor kendiside bu baskılardan bıkmış durumda, ailesi cok otoriter , ev hayatı onun için hiç iyi değil yani. Özel derse gelen öğretmeni Jeon Hyun- Joo dan karşılıksız hoşlanır.
(Kendisini To the Beautiful You dizisinden ve Monstar dan tanıyabilirsiniz :))




Jeon Hyun Joo/ Im Joo Eun





Lee Hyo Shin'e özel dersler veren ve daha sonra İmparatorluk Lisesinde öğretmen olan Kim Won'un sevgilisidir. Kendiside Eun Sang gibi fakirdir. 








Han Ki Ae/ Kim Sung Ryoung








Kim Tan'ın annesi ve İmparatorluk grup'un başkanının sevgilisi.Kim Tan'ın annesi olduğu bilinmesin diye evden dışarı çıkmıyor.Biraz kendini alkole vermiş bir kadın. 








Joo Myung-Soo/Park Hyung Sık






Otomobil ithalatı yapan şirketin başkanının oğludur. İmparatorluk Lisesinde okuyan mirasçılarımızdan biridir. Dizinin komik elemanı kendisi. Hazır cevap ve Young Do' nun arkadaşıdır.







Kang Ye-Sol/Jeon Soo Jin 









İmparatorluk Lisesi öğrencilerinden,18 yaşında ve Lee Bo Na'nın arkadaşlarından biri. Young Do 'dan hoşlanıyor.







  

The Heirs 'ın görüntülerine ve repliklerine buradan ulaşabilirsiniz :) Spoiler olabilir uyarıyım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder