24 Kasım 2014 Pazartesi

➤ Man From The Stars


Dizi İsmi: Man From The Stars / You Who Came From Stars / My Love From The Star
Yönetmen: Jang Tae Yoo
Senarist: Park Ji Eun
Bölüm Sayısı : 21
Tür: Romantik- Komedi, Fantastik
Yayın Yılı : 2013- 2014

Konusu : Do Min Joon (Kim Soo Hyun) 400 yıl önce dünyaya gelmiş ve bazı aksilikler sonucu dünyasına dönememiş bir uzaylıdır. 400 yıl boyunca dünyada kalmış çeşitli meslekler, hayatlar yaşamıştır, aynı zamanda da zamanı durdurabilme, hız ve işitme gibi üstün yetenekleri vardır. 400 yıl bekledikten sonra nihayet evine dönebilicekken Kore'nin popüler oyuncusu Cheon Song Yi (Gianna Jun)' ye aşık olur.


İşte süper bir dizi ! İzlerken eğleniceğiniz, bol bol güleceğiniz, ara sıra hüzünleneceğiniz, romantik, heycanlı, çok güzel bir dizi. Şahsen ben çok sevdim. Bunda oyuncu kadrosunun da etkisi yok desem yalan olur, Gianna Jun ve Kim Soo Hyun gibi popüler ve yetenekli insanlar başrolde olunca insan baştan merak ediyor diziyi. Gianna Jun hem güzel hem yetenekli hemde Kore'nin en popüler oyuncularından.Eğer onu hatırlamayan varsa My Sassy Girl 'den hatırlayabilir ama onu bilmeyen olduğunu sanmıyorum :D Dizide de çok tatlı bir karakteri canlandırıyordu oyunculuğu, mimikleri, hareketleri harikaydı. Kim Soo Hyun a gelirsek onu  tanımayan yoktur herhalde kendisi bu dizide de harika, yakışıklı, karizmatik uzaylı olan Do Min Joon 'u canlandırıyordu oda her zamanki gibi mükkemmel bir oyunculuk sergilemişti  kendisini de çok severim zaten :D  ikili daha önce The Thieves filminde de birlikte rol almışlardı zaten ikisini yine birlikte görmek güzeldi :) diycek söz yok çok güzel bir diziydi şiddetle tavsiye ederim :)

Karakterlere gelirsek ; (biraz spoiler olabilir dikkat :))





Cheon Song Yi - Gianna Jun
Ülkenin en güzel ve en iyi oyuncularından. Egosu yüksek, şımarık , genel kültürü sıfır, kızımız biraz cahil damgası yiyor. Annesi onun ünlü olmasından ve parasından yararlanıyor, erkek kardeşi ünlü olmasından utanıyor ve bunun ailesini dağıttığını düşünüyor, babasıda song yi küçükken evi terk etmiş. 




  

Do Min Joon - Kim Soo Hyun 
Dünyaya bir araştırma sırasında gelmiş, bir kaza sonucu evine dönememiş. İnsanlara pek yaklaşmayan, tanışmayan biri çünkü onlardan çok uzun süre yaşıyor ve hepsinin ölümünü görüyor. İnsanlardan 7 kat daha iyi duyuyor ve görüyor.Cool ve yalnız bir tip yani :D Birçok meslek yapmıştır, şuan ise Cheon Song Yi'nin üniversitesinde hocalık yapmaktadır ve aynı zamanda onun kapı komşusu olur.




Yoo Se Mi - Yoo In Na
Cheon Song Yi'nin ortaokul arkadaşıdır. O da onun gibi oyuncudur fakat hep Cheon Song Yi nin gölgesinde kalmıştır. Hep ikinci plana atılmıştır buyüzden en yakın arkadaşı gibi davransada içten içe ona karşı kıskançlık ve kin beslemektedir. Lee Whi Kyung ' aşıktır ama bunu kimse bilmez.






Lee Whi Kyung - Park Hae Jin
Cheon Song Yi ve Yoo Se Mi İle ortaokuldan beri arkadaştır ve Cheo Song Yi' e aşıktır, Yoo Se Mi ' yi ise en yakın arkadaşı olarak görmektedir. Zengin, ünlü bir şirketin 3. oğludur. İlk abisi vefat etmiştir. Şirketin ikinci varisidir.





Lee Jae Kyung - Shin Sung Rok
İşte kötü adamımız. Lee Whi Kyung' un abisidir. Ünlü bir şirketin varisidir, başarılı bir iş adamıdır. Kendisinin karanlık bir tarafı vardır. 









Cheon Yoon- Jae -  Ahn Jae Hyeon
Cheon Song Yi'nin kardeşidir. Ablasının ünlü olmasını sevmeyen, utanan biridir. Babası o küçükken evden ayrılmıştır. Uzaya ve yıldızları çok sevmektedir ve bu konuda çok meraklıdır. Do Min Joon u çok sevicek gibi :D





DİĞER OYUNCULAR
Na Young-Hee ( Cheon Song Yi'nin annesini oynuyor.)                          
Oh Sang-Jin (Se Mi'nin abisini oynuyor.)
Lee Il-Hwa(Se Mi'nin annesini oynuyor)
Lee Jeong-Kil (Whi Kyung ve Jae Kyung 'un babasını oynuyor)
Kim Chang-Wan ( Do Min Joon'un arkadaşını oynuyor.)
Uhm Hyo-Seop ( Cheon Song Yi 'nin babasını oynuyor.)


!!! Eğer diziyi izliycekseniz  her bölümün son saniyelerine kadar bekleyin çünkü sonlarda her zaman bölümle ilgili ekstra önemli sahneler var !!!
Dizideki karakterler çok güzeldi. Dizinin sonlarına doğru Lee Whi Kyung a üzüldüm açıkcası ailesi, abisi hakkında öğrendikleri çok kötü gerçekten zor şeyler yaşadı çocuk. 
Do Min Joon ile Cheon Song Yi ise çok tatlılardıı :)

DİZİDEN GÖRÜNTÜLER 







İlk karşılaşma 
Meşhur ayakkabılar, hep bunlar yüzünden oldu :D

                             
Song Yi'nin arkadaşı

Song Yi 'nin annesi



Bu sahne çok komikti gerçekten :)





Daha çok görüntülere ve repliklere  Buradan  ulaşabilirsiniz. 
İyi Seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder