31 Ağustos 2016 Çarşamba

➤ LOVE RAİN - 3 Saniyede Aşk

Love Rain -
Yayın Yılı : 2012
Bölüm Sayısı : 20
Türü: Romantik
Konusu :
Love Rain, 1970 li yıllardan günümüze gelen saf aşk hikayesini anlatan bir drama. 
1970li yıllarda tanışan bir sanat öğrencisi Seo In Ha (Jang Keun Suk) ve Kim Yoon Hee (Yoona) birbirlerine aşık olurlar. Ne yazık ki her şey aşıkların istediği gibi gitmez.Ancak çift birbirini yıllar geçsede asla unutamaz. Şimdi ki zamanda ise Kim Yoon Hee 'nin kızı ve Seo In Ha'nın oğlu tesadüf eseri tanışmış ve birbirlerine aşık olmaya başlamışlardır. 
Birbirlerine duydukları aşk onları bir arada tutacak mı yoksa ebeveynleriyle aynı kaderi mi yüzleşmek zorunda kalacaklar ?

Oyuncular :
- 1970 -
Jang Keun Suk - Seo In Ha (gençliği)
Yoona - Kim Yoon Hee (gençliği)
Kim Si Hoo - Lee Dong Wook (gençliği)
Son Eun Seo - Bae Hye Jung 
Seo In Guk - Kim Chang Mo 
Hwang Bo Ra - Na In Sook 

- 2012 - 
Jang Keun Suk - Seo Joon ( Seo In Ha'nın oğlu)
Yoona - Jung Ha Na ( Kim Yoon Hee 'nin kızı )
Kim Si Hoo - Lee Sun Ho (Lee Dong Wook'un oğlu)
Jung Jin Young -  Seo In Ha 
Lee Mi Sook - Kim Yoon Hee



Seo In Ha, Yoon Hee 'ye tam 3 saniyede aşık oluyor. 70 yılların saf ve temiz aşkıyla In Ha o kadar nazik o kadar utangaçtı ki bir ara bir garipsedim doğrusu. Arkadaşı olan Bae Hye Jung ona aşık fakat o her zaman Yoon Hee 'yi sevmiş. In Ha'nın oğlu Seo Joon ise tam tersi çapkın, aşka inanmayan bir fotoğrafçı. Babasıyla çok farklı karakterler. Burda da Jang Keun Suk ' a büyük bir rol düşmüş ki iki karakteri çok iyi oynayıp birbirinden  çok güzel ayırmış.



Kim Yoon Hee ise herkesi kendine hayran bırakan iyi niyetli, çok  güzel bir kız. Seo In Ha'nın ilk aşkı. Fakat aynı zamanda In Ha'nın en yakın arkadaşı Lee Dong Wook 'un da ilk aşkı. Yoon Hee'nin kızı Ha Na ise aşka inanan annesini her şeyden çok seven neşe dolu, yumuşak kalpli bir kız. 
Yoona yı çok severim hem çok tatlı hem çok güzel, bence bu dizi de de çok güzel oynamış :)
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

28 Ağustos 2016 Pazar

➤ The Greatest Love ❤︎

- The Greatest Love - "En Güzel Aşk" 
Yayın yılı : 2011
Türü: Romantik Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Oyuncular:
- Gong Hyo Jın (Goo Ae Jung)
- Cha Seung Won (Dok Go Jin)
- Yoo In Na ( Kang Se Ri)
- Yoon Kye Sang (Yoon Pil Joo)

Konusu :
Goo Ae Jung yıllar önce Kang Se Ri 'nin de bulunduğu dört kişilik bir kız grubunda çok ünlü bir şarkıcıdır. Ancak grubun dağılmasıyla birlikte ünü çeşitli skandallara karışarak dibe vurur fakat Kang Se Ri'nin ki ise bir o kadar yükselir. İkili yıllar sonra tekrar karşılaşır. Çok ünlü bir aktör olan Dok Go Jin ukala, kendini beğenmiş biridir. Basın için Kang Se Ri ile sevgili numarası yapmaktadırlar. Fakat Dok Go Jin'in yolları Goo Ae Jung ile kesişir ve her şey değişmeye başlar.


Vee başlar ! Her şey değişmeye başlar!  Daha doğrusu Dok Go Jin için başlarda her şey altüst olmaya başlar, demek daha doğru olur. Zira süperstarımız birden kendini birçok sorunun içinde bulur.  Bir adam düşünün ki eğer onunla konuşuyorsanız bunun sizin için bir onur olduğunu söylüyor! Evet, baya bi kendini beğenmiş olsa da bir o kadar sempatik bir o kadar da karizmatik.. eee  karşınızdaki adam Cha Seung Won  sonuçta ! Kendisinin şen kahkahalarını ve onunla aynı ortamda bulunmanın bir onur olduğunu eminim ki unutamayacaksınız :))

 Biraz daha derine inersek...

Dok Go Jin 10 yıl önce bir kalp ameliyatı geçiriyor, bu ameliyatta doktor Kang Se Ri'nin Goo Ae Jung'un bulunduğu kız grubunun  şarkısını çalıyor. Dok Go Jin ameliyattan sonra sürekli kolunda nabzını ölçen bir alet ile dolanıyor. Kendini sürekli kontrol ediyor. Goo Ae Jung ile birlikteyken kızın telefon müziği bu şarkı olduğu için şarkıyı duyuyor ve şarkıyı her duyduğunda kalbi çok hızlı atmaya başlıyor. Yolları sürekli kesişen ikili ilk başlarda birbirlerine gıcık olsa da Dok Go Jin, Goo Ae Jung'un magazinde yazıldığı gibi olmadığını Adı geçen birçok skandal da aslında masum olduğunu, sürekli yanlış anlaşıldığını ve ezildiğini görüyor. Goo Ae Jung ise Dok Go Jin'in kimseye göstermediği yüzünü görüyor.  

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

27 Ağustos 2016 Cumartesi

► The Con Artists

- The Con Artists / The Technicians -
Tür : Aksiyon, Dram
Yapım Yılı : 2014
Yönetmen: Kim Hong Sun
Oyuncular : 
- Kim Woo Bin  (Ji Hyeok)
- Lee Hyun Woo (Jong Bae)
- Ko Chang Seok (Koo In)
- Jo Yoon Hee (Eun Ha)

Konusu:
Ji Hyeok, işinde çok yetenekli bir soyguncudur. Uzmanlığı ise kasa-hackerı olmasıdır. Koo In ise Ji Hyeok'un suç ortağı mühendistir. Yaptıkları bir soygundan sonra Başkan Jo tarafından  bir soygun yapmaları için zorlanırlar. Böylece aralarına birlikte çalıştığı kişilere ihanet ettiği ile ilgili kötü bir şöhrete sahip olan Hacker, Jong Bae de katılır. 3lü çok büyük bir soygun için birlikte çalışmaya başlar.




Filmin ilk 30 dakikası çoğu kore filminde olduğu gibi yavaş gidiyor. Ama olaylar gelişmeye başlayınca burdan sonrası gerçekten hızlı akmaya ve heyecanlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Özellikle soygunu gerçekleştirirkenki sahneler, planlamalar, sonradan olanlar çok heyecanlıydı filmin başta yavaş ilerleyen kısımlarını unuttum diyebilirim. Ve söylemeden edemeyeceğim Kim Woo Bin yine çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Bol aksiyonlu bol heyecanlı bir filmdi,  Lee Hyun Woo ve Ko Chang Seok da çok iyi bir iş çıkarmış. İzlemenizi tavsiye ederim!! (Özellikle Kim Woo Bin hayranlarına :)


26 Ağustos 2016 Cuma

► The Classic

- The Classic / Keulraesik -
Yönetmen : Jae Young Kwak
Türü : Romantik, Dram
Yapım Yılı : 2003
Senaryo : Jae Young Kwak
Oyuncular : 
- Son Ye Jin  (Ju Hie - Ji Hae)
- Cho Seung Woo (Jun Ho)
-  Jo In Sung
- Byeong Ok Kim
-  Yang Hyeon Tae

Konusu :
Filmde Son Ye Jin iki karakteri canlandırıyor. Bir anneyi (ju hie)  ve genç kızını (ji hae). Ji Hae bir gün annesinin eski aşk mektuplarını bulur. Ve bu mektupların babasıyla evlenmeden önce ilk aşkı olan Jun Ho ile birbirlerine yazılan mektuplar olduğunu görür. Annesinin yaşadığı olayları , yaşadığı aşkı ve sorunları şuan kendi yaşadıklarına benzetir.

Çok güzel bir film daha :)

Tam bir klasik. İzlenmesi gereken bir film. Özellikle şöyle güzel bir dram filmi izlemek istiyorsanız. Hem komik yerleri olan hemde gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir film. Filmin konusunu biraz daha detaylandırırsak; Anne ve kızın benzer hikayeleri var, kız bir bakıma kendi acısını bu mektuplar yardımıyla dindirmeye çalışıyor diyebiliriz. Annesi gençken Tae So adlı bir çocukla mektuplaştığını sanıyor ama aslında Tae So ilk başta kızla mektuplaşmak istemediği için arkadaşından yazmasını istiyor ve Tae So adına Jun Ho mektuplar yazıyor. Böylece Jun Ho ve Ju Hie birbirlerine aşık oluyorlar. Ju Hie'nin kızı  Ji Hae 'nin tarafındaki olaylar ise arkadaşının sevdiği çocuğa onun adına e-mailler yolluyor fakat oda çocuğa aşık oluyor. Böylece bulduğu mektuplarda hem annesinin hiç bilmediği aşkını hemde kendinden parçalar buluyor.
Filmde hem güldüm hem de bol bol ağladım diyebilirim. 

Arada biraz Yeşilçam'a benzetmedim değil :D Ama hikayeyi çok güzel işlemiş, sıkılmadan hem güldürerek hem ağlatarak çok güzel bir film ortaya çıkarmışlar ee bize de izlemek düşer :) (Filmin aynı zamanda bir dizi versiyonu da var : Love Rain)


✭Bonus✭ Filmin Sözü! 

❝ Göz yaşlarımı göremiyor musun ? ❞ 


 İyi Seyirler  ♥︎♥︎