18 Kasım 2016 Cuma

► Only You / Always ♥︎ ♥︎


      - Only You / Always -

Türü :  Romantik, Dram
Yayın Yılı :  2011
Yönetmen :  Song Il-Gon
Oyuncular:
So Ji Sub - Cheol Min
Han Hyo Joo - Jung Hwa

Konu :
Cheol Min gizemli bir geçmişe sahiptir. Geceleri otopark görevlisi olarak çalışmaya başlar. Jung Hwa'nın ise geçmişi acıyla doludur ve gözlerini kaybetmiştir. Gece otopark'ın klubesine dizi izlemek için gittiğinde görevlinin değiştiğini farketmez ve Jung Hwa ile Cheol Min'in hayatı burada, birbirleriyle tanıştıktan sonra değişir. 

Yorum:
Bir filmde So Ji Sub varsa o fim zaten izlenir... Ama bu film sadece So Ji Sub için izlenecek bir film değil gerçekten. Mükemmel bir dram filmi kesinlikle. Romantik,Dram film sevenler için tam biçilmiş kaftan. Sıcacık bir aşk filmi karşınızda.. :
Cheol Min anlamsızca yaşayan geçmişi karanlık bir adam. 
Jong Hwa ailesi ile geçirdiği araba kazası sonrası gözlerini kaybetmiş.
İkili'nin kimsesi yok.. taki birbirleriyle tanışana kadar. Tesadüf eseri birbirleriyle tanışan ikili birbirleri için her şey oluveriyorlar. O kadar tatlı sahneler var kii, aşık olmamak elde değil .:) Cheol Min kızımızın gözü oluyor bildiğiniz, Jong Hwa ise onun ailesi. Ama aslında ikisinin de bilmediği ortak bir geçmişleri var.
Bir süre sonra Cheol Min kızın tekrar görebilmesini sağlamak için Kafes dövüşüne başlıyor ve büyük fedakarlıklar yapıyor. Fakat kız gözlerini açtığında yanında görmek istediği tek kişi orada olmuyor.?
Çok ama çok güzel bir aşk hikayesi. Güldüm,boğazım düğümlendi, ağladım.. Mükemmeldi. Bence mutlaka izlenilmesi gereken kalbinize dokunan filmlerden biri.
Oyunculuklar için ayrı ayrı yazmak gerekir bence. So Ji Sub her zamanki gibi harika bir oyunculuk sergilemiş,gerçekten yaptığı işin hakkını verdiğini düşünüyorum. Kendisini ve oyunculuğunu çok seviyorum şahsen.Ama Han Hyo Joo'nun oyunculuğu da kesinlikle harikaydı.Yaşadığı duyguları tam anlamıyla aktardı bize, gerçekten çok beğendim bu filmdeki oyunculuğunu sanırım bu film için mükemmel ikiliyi bulmuşlar gerçekten, çok yakılıyorlardı. :)
Daha fazla uzatmadan söyleyeyim en iyisi, eğer romantik bir dram filmi izlemek istiyorsanız ve bu filmi hala izlememişseniz kaçırmayın hemen izleyin derim !!




 - İyi Seyirler -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder