28 Ağustos 2016 Pazar

➤ The Greatest Love ❤︎

- The Greatest Love - "En Güzel Aşk" 
Yayın yılı : 2011
Türü: Romantik Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Oyuncular:
- Gong Hyo Jın (Goo Ae Jung)
- Cha Seung Won (Dok Go Jin)
- Yoo In Na ( Kang Se Ri)
- Yoon Kye Sang (Yoon Pil Joo)

Konusu :
Goo Ae Jung yıllar önce Kang Se Ri 'nin de bulunduğu dört kişilik bir kız grubunda çok ünlü bir şarkıcıdır. Ancak grubun dağılmasıyla birlikte ünü çeşitli skandallara karışarak dibe vurur fakat Kang Se Ri'nin ki ise bir o kadar yükselir. İkili yıllar sonra tekrar karşılaşır. Çok ünlü bir aktör olan Dok Go Jin ukala, kendini beğenmiş biridir. Basın için Kang Se Ri ile sevgili numarası yapmaktadırlar. Fakat Dok Go Jin'in yolları Goo Ae Jung ile kesişir ve her şey değişmeye başlar.


Vee başlar ! Her şey değişmeye başlar!  Daha doğrusu Dok Go Jin için başlarda her şey altüst olmaya başlar, demek daha doğru olur. Zira süperstarımız birden kendini birçok sorunun içinde bulur.  Bir adam düşünün ki eğer onunla konuşuyorsanız bunun sizin için bir onur olduğunu söylüyor! Evet, baya bi kendini beğenmiş olsa da bir o kadar sempatik bir o kadar da karizmatik.. eee  karşınızdaki adam Cha Seung Won  sonuçta ! Kendisinin şen kahkahalarını ve onunla aynı ortamda bulunmanın bir onur olduğunu eminim ki unutamayacaksınız :))

 Biraz daha derine inersek...

Dok Go Jin 10 yıl önce bir kalp ameliyatı geçiriyor, bu ameliyatta doktor Kang Se Ri'nin Goo Ae Jung'un bulunduğu kız grubunun  şarkısını çalıyor. Dok Go Jin ameliyattan sonra sürekli kolunda nabzını ölçen bir alet ile dolanıyor. Kendini sürekli kontrol ediyor. Goo Ae Jung ile birlikteyken kızın telefon müziği bu şarkı olduğu için şarkıyı duyuyor ve şarkıyı her duyduğunda kalbi çok hızlı atmaya başlıyor. Yolları sürekli kesişen ikili ilk başlarda birbirlerine gıcık olsa da Dok Go Jin, Goo Ae Jung'un magazinde yazıldığı gibi olmadığını Adı geçen birçok skandal da aslında masum olduğunu, sürekli yanlış anlaşıldığını ve ezildiğini görüyor. Goo Ae Jung ise Dok Go Jin'in kimseye göstermediği yüzünü görüyor.  

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎



Dok Go Jin de başlarda nasıl kızdan kurtulurum die düşürken, Hem şarkının onda yarattığı gizemli etki Hem Doktorumuz Yoon Pil Joo 'nun da kızımıza olan etkisiyle birlikte kıskançlıklarla birleşince bu sefer kıza nasıl daha yakın olur onu düşünmeye başladı. Çok Komikti !! 
Goo Ae Jung ne kadar ezik tavırlarla takılsa da çoğu zaman kendini toparladı, özgüvenini gösterdi bu yüzden bu halleri beni rahatsız etmedi doğrusu,  hiç vazgeçmedi en azından kız !


    Şunu da belirtmeliyim ki,  2.adam sendromu yaşamadığım ender dizilerdendi. Evet doktorumuz tatlı, iyi niyetli, hoştu ama bir rakip değildi kesinlikle. 




✔︎  Cha Seung Won, rolü o kadar güzel oynamış ki, başkasını düşünemedim bu rolde. Aşırı güzel oynamış, aşırı yakışmış bu rol ona 
Ba- Yıl- Dım. ♥︎

✔︎  Vee Diziye Lee Seung Gi ' de konuk oldu. Kendisini de çok sevdiğim için baya bir sevindiğimi söyleyebilirim :)
 




✔︎ Tabiki dizimizin miniği "Ding Dong" uda unutmamak lazım.  Dok Go Jin ile olan ilişkileri aşırı komikti :)


✔︎  Evet, en sevdiğim sahnelerden biri , bence diziyi izlediyseniz sizinde öyledir. Ve izlemediyseniz sizinde büyük ihtimal öyle olucaktır. Dok Go Jin mükemmelliğini, karizmasını konuşturup pis menajere haddini bildirdiği sahne benim favorilerimden biri !



 ❋ İşte Diziden Bazı Görüntüler :

Büyükbabanın Hyun Bin Eşofmanları ayrı bir komediydi gerçekten :))





En komiklerinden :) Leave my underwear!!
Bağır canım bağır! telefondaki kişi hala duyamadı!!




★ Dizinin En Güzel Repliklerinden Biri : !! ★

❝Kıpırdama Sarj Oluyorum..❞









Diziyi  çok beğendiğimi çoktan anlamışsınızdır, çok eğlenceliydi ve birçok komik sahne vardı. Eğer güzel bir romantik komedi izlemek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ben başroldeki iki oyuncuyu da sevdiğim için baya bir hevesle başladım diziye, beklediğim gibide güzel bir romantik komediydi. Umarım ki sizin için de öyle olur !! Dok Go Jin 'in de dediği gibi bu diziyi izlemek sizin için bir onurdur !! :)
İyi Seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder