10 Nisan 2017 Pazartesi

➤ Please Come Back Mister !



- Please Come Back Mister / Goodbye My Beloved One -
Türü : Dram, Fantastik , Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Oyuncular : 16
Rain - Lee Hae Joon
Oh Yeon Seo - Hong Nan
Lee Min Jung - Shin Da Hye
Choi Won Young  - Cha Jae Gook
Lee Ha Nui - Song Yı Lıan
Yoon Park - Jung Jı Hoon
Kım Soo Ro - Han Kı Tak
Kım In Khon - Kim Young Soo
Lee Tae Hwan - Choi Seung Jae
Konusu :
İşine çok düşkün biri olan mağaza müdürü Kim Young Soo ve karanlık geçmişine rağmen yeni bir hayat kurmuş, Han Ki Tak aniden ölür. Ani ölümleriyle şaşkına dönen ikili dünyada işlerinin bitmediğini, birçok yanlış yaptıklarını farkeder.  Kim Young Soo, Lee Hae Joon'un(Rain) vücudunda , Han Ki Tak ise Hong Nan (Oh Yeon Seo ) adında bir kadının vücüdunda dünyaya yarım kalan işlerini tamamlamaları için geri gönderilir. Ancak kısıtlı süreleri vardır, ve tanıdıklarına gerçek kimliklerini söylemeleri kesinlikle yasaktır.



 Öncelikle söylemeliyim ki dizinin konusu güzel ve değişik bir konu. Ölen iki adamın cennete giden trenden atlamasıyla , biri yakışıklı bir erkek olarak biri  güzel bir kadın bedeninde dünyaya geri döner. Ki bu güzel ve eğlenceli bir fikir. 
Böyle bir konuyla 1-0 önde başlayan dizi sempatikliğiyle, ters köşeleriyle ilerlemeye devam etti. 
İlk bölümler biraz yavaş başladı ancak Komedi tadında ilerleyen dizi çok eğlenceli ve komik bir hal aldı.(Başta tabii ki)
Daha sonradan beklemediğim bir şekilde gizem işin içine girdi ve ters köşe olduğumuz birçok konu ortaya çıktı. Bu da dizinin güzel yanlarından biriydi. Hem güldürdü hem meraklandırdı hem de bolca göz dolduran dokunaklı sahneler vardı. Yani diziyi beğendim çok sempatik,çok tatlıydı.
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎


Başlarda ikilinin yeni bedenleriyle dünyaya gelmeleri ve buna alışma, bu durumu kabullenme  sahneleri çok komikti. Burada Rain ve Oh Yeon Seo 'nun payı çokk çokk büyük. İkisi de mükemmel oyunculuklar sergilemiş. Rain karakteri mükemmel bir şekilde canladırmış. Her sahnede büyülemeyi başardı. Aynı şekilde Oh Yeon Seo'yu sanırım ilk kez izledim ve çok beğendim. Gerçekten kadın bedeninin altında bir erkek yaşıyor gbiydi. Hiç sırıtmadı. Hiç garip gelmedi.  



▻ Han Gi Tak (Hong Nan ) ile tayfasının sahneleri gerçekten çok eğlenceliydi.  Birbirlerine duydukları sevgi ve bağ çok güzeldi. Han Gi Tak ne kadar kadın bedeninde  olsada çocuklara olan sevgisi ve sevdiği kadına olan aşkı çok belliydi. Oh Yeon Seo bunu çok güzel yansıtmış bize :)


▻ Lee Tae Hwan'ı daha önce W/ Two Worlds de izlemiş ve sevmiştim.  Burada ise aşık oldum. 
Hong Nan ile ise çokk yakıştırdım yalan söyleyemem. Çoğu sahnede kendime Hong Nan'ın aslında Han Gi Tak olduğunu hatırlatmam gerekti :)




▻ Dediğim gibi dizi komedi tadında başladı ancak ilerleyen bölümlerde çok ama çok dokunaklı sahneler vardı. Yani mendillerinizi hazırlayın derim. Bu sahnelerde tabii ki  bu güzel şarkılarında çok büyük etkisi oldu. Eminim sizde diziyi izlerken bunu farkediceksiniz...

Ailee -Because It's Love   ( Ailee 'nin söylediği bir şarkı ne zaman kötü oluyor ki zaten !? )
Once Again



▻ Diğer karakterlere gelirsek, Lee Min Jung ' un çok tatlı ve güzel olduğunu düşünüyorum. Rolü de sade bir roldu ve bunu güzel bir şekilde canlandırmıştı. Rain ile de yakışmışlardı bence. 

▻ Choi Won Young, kötü karakter olarak karşımızdaydı. Zaten başka dizilerden de onu bu tarz rollerde görmeye alışmıştık. Kendisi baya bir acımasızdı.

▻ Ra Mi Ran da dizide dünyaya geri dönen ikilimizi denetleyen ve onlara yardım eden kişiydi. Kendisini  çok severim özellikle Reply 1988 dizisinde bayılmıştım. Burada da çok tatlı bir roldeydi. Choi Seung Jae (Lee Tae Hwan) 'e asılması zaten komikti ancak dizinin sonunda bu ikili hakkında ortaya çıkan gerçek, çok anlamlı. Çok duygusal bir sahneydi. ( Spoiler vermek istemiyorum :))


▻ Önemli bir nokta da şu ki; karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri çok güzel bir şekilde bağlanmış. Bunu dizinin sonuna doğru güzel bir şekilde görüyor hatta bazı ters köşeler yaşıyorsunuz :)

Dizide yavaş giden bölümler olmadı değil, oldu. Ancak geneline bakıldığında oyunculukların başarısı, hikayenin ilerleyişi vs. başarılıydı. Final bölümüde olması gerektiği gibiydi. Genel olarak baktığımızda çok güzel, sempatik ve dokunaklı bir diziydi. İzlemediyseniz izlemenizi öneririm :)

İYİ SEYİRLER 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder