23 Nisan 2017 Pazar

➤ Oh My Ghost


- Oh My Ghost - 
Tür : Romantik Komedi, Fantastik
Bölüm Sayısı : 16
Oyuncular :
Park Bo Young -  Na Bong Sun 
Jo Jung Suk - Kang Sun Woo
Kim Seul Gi - Shin Soon Ae
Lim Ju Hwan - Choi Sung Jae
Kwak Si Yang - Seo Joon
Park Jung Ah - Lee So Hyeong 
Shin Hye Sun - Kang Eun Hee
Kang Ki Young - Heo Min Soo
Konu :
Çocukluğundan beri hayaletleri görebilen Na Bong Sun ( Park Bo Young) içine kapanık, çekingen ve kendine güvensiz biridir. Aynı zamanda ünlü bir restoranda Şef'in ( Jo Jung Suk) yardımcısıdır. Bir gün çekici bir hayalet olan Shin Soon Ae ( Kim Seul Gi ) tarafından ele geçirilir.  Tamamen farklı davranmaya başlayan Na Bong Sun, Şef'in dikkatini çekmeye başlar.


Bu diziden sonra büyük ihtimalle Jo Jung Suk'u ne zaman görseniz Şefff ! diyeceksiniz.
Master's Sun'ı izledikten sonra bu tarz dizilere ilgi duymamak elde değil tabii. Hele kadrosu da böyle güzelse.. (Tabii ki Master's Sun'ın yeri çokk çokk ayrı.) Zaten uzun bir yazı olabilir bu yüzden sanırım enn iyisi hiç uzatmadan başlamak : 

 ➡︎  Park Bo Young'u ilk olarak A Werewolf boy' da izlemiştim ve beğenmiştim. Bu dizide ise tek kelimeyle harika bir oyunculuk sergilemiş. Hem ezilerek büyümüş, yalnız, içine kapanık Bong Sun'u hemde enerjik, cesur, çekici Soon Ae tarafından bedeni ele geçirilmiş Bong Sun'u çok güzel bir şekilde yansıttı.
Jo Jung Suk 'a olan hayranlığım ise bu dizi de başladı :) Gözlerinizi ayıramayacaksınız diyebilirim ! Park Bo Young ile de çok yakışmış, çok tatlı bir çift olmuşlar. 


⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

15 Nisan 2017 Cumartesi

Yeni Dizi = RULER : MASTER OF THE MASK




Tarihi drama sevmem ve genelde izlemem. Ama son zamanlarda sevdiğim oyuncuların olmasıyla, dizilerin beğenilmesiyle ve önerilmesiyle  izlediğim tarihi dramalar oldu.  (Bakınız : Moonlight Drawn By Clouds   )
Bu dizide başlamamasına rağmen sürekli karşıma çıkıyor.  Başrol oyuncuları  Yoo Seung Ho, Kim So Hyun ve Kim Myung Soo ( L ).  3'ünü de daha önce izledim ve çok büyük bir sevgim olmasa da kendilerini beğenirim.  Yani bu diziye de bir bakmayı düşünüyorum. Umarım beğenir ve devam ederim. 

Dizi 10 Mayıs'da başlıyor.
Joseon Hanedanlığı döneminde geçen dizi veliaht bir prens ( Yoo Seung Ho) ile Veliath prensten intikam almak isterken ona aşık olan bir kızın (Kim So Hyun) hikayesini anlatıyor.
(Bu olay aklıma Hürrem 'i getirdi :))



 Dizinin kaç bölüm olucağını bilmiyorum. Türü hem dram hem tarihi olunca dizi beni bir süre sonra bayabiliyor. Sıkılabiliyorum. Burada beni heyecanlandıran bir etkenin olması gerekiyor, sürükleyici olaylar olmalı. Bu yüzden çok büyük bir beklenti içerisinde değilim ama umarım güzel bir dizi olur ve bizde keyifle izleriz !! :)

14 Nisan 2017 Cuma

Yeni Dizi : MAN X MAN







 Yeni dizilere bakmak, güzel, bizi heyecanlandıran yapımlar görmek her zaman sevinç kaynağımız!! İşte beni heyecanlandıran yeni bir dizi; Aksiyon, Romantik türündeki  bu yeni dizi 21 Nisan da başlıyor.  Dizi hakkında yeni bilgilerde gelmeye devam ediyor.

Man X Man dizisinin başrollerinde,  Park Hae Jin, Park Sung Woong, Kim Mi Jung var. 
Aynı zamanda Chae Jung An, Jeong Man Sik, Lee Si Un da dizide yer alıyor.


Ünlü bir oyuncu olan (Park Sung Woong) Yeo Woon Gwang, popüler bir yıldızdır ancak sırlarla dolu bir adamdır. Kim Sul Woo (Park Hae Jin)  ise çok başarılı bir ajandır ve Yeo Woon Gwang 'ı korumakla görevlendirilir. 
(Kim Min Jung) Cha Do Ha ise Yeo Woon Gwang'ın en büyük hayranıdır.

Park Hae Jin'i ve Park Sung Woong'u severim. Haliyle ikiliyi birlikte görmek beni sevindirdi. 

Ancak Kim Mi Jung'u daha önce hiç izlemedim. Fragmandan vs. gördüğüm kadarıyla da pek beğenmedim. Yine de diziyi izlemeden kesin konuşmak istemiyorum. 



Fragmana baktığımızda komik sahneler direk dikkat çekiyor. Aynı şekilde aksiyon sahneleride. Bakalım güzel bir yapım olucak mı ? Bekleyelim ve görelim .. 

10 Nisan 2017 Pazartesi

➤ Please Come Back Mister !



- Please Come Back Mister / Goodbye My Beloved One -
Türü : Dram, Fantastik , Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Oyuncular : 16
Rain - Lee Hae Joon
Oh Yeon Seo - Hong Nan
Lee Min Jung - Shin Da Hye
Choi Won Young  - Cha Jae Gook
Lee Ha Nui - Song Yı Lıan
Yoon Park - Jung Jı Hoon
Kım Soo Ro - Han Kı Tak
Kım In Khon - Kim Young Soo
Lee Tae Hwan - Choi Seung Jae
Konusu :
İşine çok düşkün biri olan mağaza müdürü Kim Young Soo ve karanlık geçmişine rağmen yeni bir hayat kurmuş, Han Ki Tak aniden ölür. Ani ölümleriyle şaşkına dönen ikili dünyada işlerinin bitmediğini, birçok yanlış yaptıklarını farkeder.  Kim Young Soo, Lee Hae Joon'un(Rain) vücudunda , Han Ki Tak ise Hong Nan (Oh Yeon Seo ) adında bir kadının vücüdunda dünyaya yarım kalan işlerini tamamlamaları için geri gönderilir. Ancak kısıtlı süreleri vardır, ve tanıdıklarına gerçek kimliklerini söylemeleri kesinlikle yasaktır.



 Öncelikle söylemeliyim ki dizinin konusu güzel ve değişik bir konu. Ölen iki adamın cennete giden trenden atlamasıyla , biri yakışıklı bir erkek olarak biri  güzel bir kadın bedeninde dünyaya geri döner. Ki bu güzel ve eğlenceli bir fikir. 
Böyle bir konuyla 1-0 önde başlayan dizi sempatikliğiyle, ters köşeleriyle ilerlemeye devam etti. 
İlk bölümler biraz yavaş başladı ancak Komedi tadında ilerleyen dizi çok eğlenceli ve komik bir hal aldı.(Başta tabii ki)
Daha sonradan beklemediğim bir şekilde gizem işin içine girdi ve ters köşe olduğumuz birçok konu ortaya çıktı. Bu da dizinin güzel yanlarından biriydi. Hem güldürdü hem meraklandırdı hem de bolca göz dolduran dokunaklı sahneler vardı. Yani diziyi beğendim çok sempatik,çok tatlıydı.
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎