9 Mart 2022 Çarşamba

➤ My Name


Tür :
 Aksiyon, Suç

Bölüm Sayısı : 8
Senarist :  Kim Ba Da
Yönetmen : Kim Jin Min
Netflix

Oyuncular :

Han So Hee - Yoon Ji Woo
Ahn Bo Hyun - Jeon Pil Do
Lee Hak Joo - Jung Tae Joo
Jang Yool - Do Gang 
Park Hee Soon - Choi Moo Jin

Konu :

Lise öğrencisi genç bir kız, babasının öldürülmesi ile intikam peşine düşer. Babasını kimin öldürdüğünü bulmak için, babasının da üye olduğu suç çetesine katılır. Burada zorlu eğitimlerden geçen genç kız, babasının yakın arkadaşı ve çetenin lideri olan Choi Ooo Jin tarafından polis teşkilatına sokulur.  Artık hem babasının katilini aramakta hem de çeteye ajanlık yapmaktadır. Ancak tek bir amaçla büyümüş Yoon Ji Woo,  zamanla kurallara bağlı dedektif Jeon Pil Do ile de yakınlık kurmaya başlar ve işler karışır. 


  My Name, güzel işlenmiş bir intikam hikayesi. Diziyi beğendiğimi söyleyebilirim. 8 bölümden oluşan kısa, heyecanlı, iyi bir aksiyon dizisiydi. 

➤ Öncelikle belirtiyim, spoilersız bir yorum olacak bu. Sizi şaşırtabilecek olaylarda oluyor, zaten beklediğiniz olaylarda. Çok büyük bir şaşırtmaca beklememekle birlikte keyifle izleyebileceğiniz merak uyandırıcı, sürükleyici bir diziydi. Ancak kasvetli ve karanlık bir yanı da vardı ki bu benim hoşuma gitti, dizinin türüne uyuyordu.


⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎ 


  Dizinin oyunculukları  çok başarılıydı. Han So Hee 'yi The World of the Married' i izleyenler tanıyabilir. Burada da gerçekten çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Özellikle son bölümlerde olayların gelişmesi ve açığa kavuşması sırasındaki oyunculuğunu net bir şekilde görebiliyoruz. Aksiyon sahnelerine de genel olarak iyi hazırlanılmış, ilk bölümlerdeki Yoon Ji Woo'nun eğitim sahneleri çok güzeldi gerçekten.




 
  Ahn Bo Hyun ise ilk defa Itaewon Class da dikkatimi çekmişti. Orada kötü bir roldeydi ve oyunculuğu çok iyiydi . Burada ise tam tersi bir rolde karşımıza çıkıyor ve bu rolde gayet iyiydi kendisi. Kurallara bağlı, kanunlara inanan bir dedektifi canlandırıyor. Yoon Ji Woo ile ortak oluyor ve zamanla yakınlaşıyorlar. 






   Öne çıkan bir diğer isim ise Park Hee Son olmuş kesinlikle. Suç çetesinin lideriydi kendisi ve rolüne çok yakışmış gerçekten. Karakterde gerçekten derin bir karakter olmuş. Sevdiğiniz, sevmediğiniz, kızdığınız, üzüldüğünüz çok noktalar oluyor.                                                                                       

                                                       


  Karakterlerden kısaca bahsetmek istedim, çok fazla konuşursak spoiler vermiş olacağım çünkü ve bu diziyi spoilersız izlemelisiniz kesinlikle. Zaten büyük bir gizem, teori vs durumları yok. Sürükleyici bir aksiyon izlemek isteyeneler için ideal bir dizi, ben çok beğendim. Sevdiğim aksiyon dizileri arasına girdiğini söyleyebilirim. 

  Çok aklımda kalan bir şarkısı olmadı dizinin ancak My Name (Feat. Swervy & Jeminn)   diziye uyan bir Ost olmuş bunu beğendiğimi söyleyebilirim.

İyi Seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder