11 Kasım 2016 Cuma

► Twenty

- Twenty - 
Yapım Yılı : 2015
Türü : Gençlik
Yönetmen: Lee Byung Hun
Oyuncular : 
Kim Woo Bin - Chi Ho
Lee Joon Ho - Dong Woo
Kang Ha Neul - Gyung Jae
Jung So Min - Soo Min
Jung Joo Yeon - Eun Hye
Min Hyo Rin - Jin Hoo
Lee Yoo Bi - Soo Hee

Konu :
Lise yıllarından beri arkadaş olan Chi Ho, Dong Woo, Gyung Jae'nin 20 li yaşlarını anlatıyor film. Chi Ho bir kız arkadaşı olmasın rağmen çapkın bir karakterdir, Dong Woo; çizgi roman sanatçısı olmak isteyen fakat maddi sıkıntılar yaşayan ailesine bakmak zorunda olan bir karakterdir, Gyung Jae ise üniversite birinci sınıfta olan ve bir yönetici olmak isteyen bir karakterdir. Filmde bu üç arkadaşın 20li yaş maceraları konu ediliyor.


Açıkcası filmi izlemeden önce fragmandan ve gördüklerimden filmin bir gençlik komedisi olacağını düşünmüştüm fakat izledikten sonra filmin komedi filmi olduğunu söyleyemem sanırım. Tabii ki  çok güldüğüm komik sahneler vardı ama komedi filmi gibi de değildi bence. Daha çok boş zamanınız da izleyebileceğiniz bir gençlik filmi diyelim buna (çerez film tarzı). 
Yine filmi izlemeden önce oyunculara baktığımda Kim Woo Bin ve Kang Ha Neul  hemen dikkatimi çekti, filmi heyecanla beklememin sebeplerinden biri de bu iki oyuncuydu. Biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur fakat belki de bu benim beklentimi yüksek tutmam ile alakalı da olabilir.  Filmde güldüğüm eğlendiğim noktalar oldu ama sıkıldığım bir türlü filmin akmadığını hissettiğim yerler de oldu.  Belki bu iki oyuncuyu sevmesem izlemeyebilirdim. Kısacası bence boş zamanınızda izleyebileceğiniz 
bir film ;)

- İYİ SEYİRLER -  :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder