8 Temmuz 2016 Cuma

➤ City Hunter / Şehir Avcısı


Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2011
Tür: Dram, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Jin Hyeok
Senarist: Hwang Eun-Kyung,Choi Soo-Jin

KONUSU :
Lee Yun Seong (Lee Min Ho), küçüklüğünden beri öz babasınında içlerinde bulunduğu  kendi ülkeleri tarafından ihanete uğrayan 20 askerin intikamını almak için babasının yakın arkadaşı ve ona baba gibi olan Lee Jin Pyo tarafından yetiştirilir. İntikam almak tek amacı olan ve bunun için Seul'e dönen Yun Seong burada "City Hunter" (Şehir Avcısı) a dönüşür. Kim Na Na (Park Min Young) ise ailesini kaybetmiş, dövüş sanatlarında çok yetenekli olan, korumalık yapan bir kızdır. Burada Yun Seong la tanışır ve ona zamanla aşık olur.



OYUNCULAR
Lee Min Ho - Lee Yun Seong
Park Min Young - Kim Na Na


Lee Jun Hyuk - Kim Young Joo
Kim Sang Joong -Lee Jin Pyo


Lee Kwang Soo - Ko Ki Joon
Hwang Sun Hee - Jin Soo Hee



-Lee Min Ho, bence harika bir oyunculuk sergilemiş, özellikle aksiyon sahneleri çok iyi ve tadındaydı. Karekteri ise  zor şartlarda yetiştirilip intikamını almak için Seul'e dönüyor fakat  planda olmayan bir şekilde aşık oluyor.
-Park Min Young 'u severim bence çok tatlı ve oyunculuğunu da beğeniyorum. Bu dizide de çok güzeldi karakteri tam oturmuş. 
-Lee Jun Hyuk 'a gelince (savcımız) olan ona oluyo diyebilirim gerçekten çoğu yerde onun adına çok üzüldüm olan iyilere oluyor ne diyelim...
-Lee Jin Pyo (Kim Sang Joong) dizide çok cool bir karakter , intikam tam anlamıyla gözünü kör etmiş diyebiliriz ne kadar yanlış şeyler yapmış olsa da Lee Yun Seong 'a çok değer veriyor.
-Jin Soo Hee (Hwang Sun Hee) dizide bir veterineri canlandırıyor ve kendisi savcımızın eski karısı. Ne kadar veteriner olsa da dizide ki yaralanmalarda çok yardımı dokunuyor kendisinin.
-Lee Kwang Soo ( Ko ki joon) dizide Lee Min Ho 'nun iş arkadaşını canlandırıyor ne kadar komik, değişik bir tip gibi gözüksede onun da geçmişinde üzücü olaylar yatıyor.

Lee Yun Seong'un annesi. Dizinin masum
kurbanlarından biri.
Dizideki en komik adam diyebiliriz,
Lee Yun Seong'u hiç bırakmayan Ajusshiye

❋ Bence dizi güzeldi. Hem heycanlı devam etti hem aşk hem dram hemde arada komedi vardı.  Dövüş sahnelerini çok beğendim absürt bir şekilde olmadan, abartısız tam tadında dövüşlerdi ve bence bunlarda Lee Min Ho'nun etkisi çok büyük, bence aksiyon sahnelerine çok yakışıyor ve zorlanmadan halledebiliyor, vucudu vs. dövüş sahnelerine çok uygun. Bence hep aksiyon olsun dizilerinde !

❋ Dizi OST larından en çok bu ikisini beğendim :
Kim Bo Kyung - Sudddenly  Buradan Türkçe altyazı çevirisi ve klibiyle birlikte dinleyebilirsiniz
Jonghyun - So Goodbye   Buradan Klibiyle birlikte dinleyebilirsiniz.

DİZİDEN GÖRÜNTÜLER :









                                               İYİ SEYİRLER :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder