24 Temmuz 2016 Pazar

►Hot Young Bloods

- Hot Young Bloods -
Yönetmen : Lee Yeon Woo
Türü :  Dönem - Gençlik
Yayın Yılı : 2014
Oyuncular: 
Lee Jong Suk - Joong Gil
Park Bo Young - Young Sook
Lee Se Young - So Hee
Kim Young Kwang - Gwang Sik
Park Jung Min - Hwang Kyu
Konu :
Film, 1980'lerde geçmektedir. Young-Sook (Park Bo-Young), lisede kızlardan oluşan bir çetenin korkulan lideridir.  Joong-Gil (Lee Jong Suk) okulun çapkınıdır. Young-Sook dışında okuldaki bütün kızları etkilemeye çalışır. Çünkü Gwang-Sik (Kim Young-Kwang), rakip okulun erkeklerden oluşan çetenin korkulan lideridir ve Gwang-Sik Young-Sook'u kendi kadını gibi görür. Seul'den yeni bir kız öğrenci (Lee Se-Young) okula transfer olarak gelir. O kız diğer kızlardan farklı ve güzeldir. Joong-Gil hemen ondan hoşlanmaya başlar. Bunun üzerine Young-Sook onu ezmek için yeni kıza kötü davranır.Ancak Young Sook (Park Bo Young) ve Joong -Gil (Lee Jong Suk) in de bir geçmişi vardır.


Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Lee Jong Suk'u ve Park Bo Young'u severim bu yüzden ikisi birlikte film yapınca beklentilerim de çok  yüksek olmuştu. Bu yüzden biraz beklentilerimin altında olsa da güzel bir filmdi.Boş zamanınızda izleyebileceğiniz hoş bir film, başlarında sıkıldım, gülmediğim yerler olmadı diyemem ama başları biraz yavaş aktı sanki, filmin sonuna doğru film gerçekten güzelleşmeye başladı. Filmi benim için 2.yarısı kurtardı diyebilirim. Sonları çok güzeldi baya bir duygusallaştım 😄
En sevdiğim karakter Young Sook'tu gerçekten onun için çok üzüldüm. Joong Gil'i hem çok seviyor hemde onun için her şeyi yapabilicek durumdaydı ki filmin sonlarında (çoğumuzun gözlerini dolduran sahnede) bunu yaptı.

Sonunda arkadaşının ihaneti de vardı, sırf çocuk için dayak yedi,karşılık dahi vermedi, yüzü tanınmayacak hale geldi ve ona haber vermeden Seul'a taşındı.
Joong Gil ise tam bir çapkın. Babasını küçüklüğünden beri annesinin gitmesiyle suçluyor fakat asıl gerçeği yıllar sonra öğreniyor. Küçükken oda Young Sook tan hoşlanıyor ama babasıyla Young Sook'un annesinin bir ilişkisi olduğunu sandığı için onu sevmekten vazgeçiyor. Young Sook ise hiç vazgeçmiyor. So Hee okula geldiğinde ondan hoşlanmaya başlıyor ama Young Sook da her zaman karşısına çıkıyor. Young Sook'un dövüldüğüne dair bir şeyler duyuyor fakat anlam veremiyor. Gwang Sik'in ona dokunmayacağını ve ona Young Sook'un onun içi dövülürken  gözünü bile kırpmadığını söylediğinde taşlar yerine oturuyor, 
ilk defa Gwang Sik in üzerine atlıyor ve kavga etmeye başlıyorlar. Ağlayarak Young Sook'un evine gidiyor fakat Seul'a taşındığını öğreniyor ve ona bıraktığı mektubu okuyor. Mezun olduktan sonra ise Seul'a Young Sook 'un çalıştığı yere onu almaya gidiyor vee film mutlu bir sonlar bitiyor.



Burada gerçekten çok gülmüştüm 😄







İyi Seyirler :) ♥︎


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder