9 Temmuz 2016 Cumartesi

➤ Personal Taste


-Personal Taste / Personal Preference-
Tür: Romantik Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Yıl : 2010
Konusu :
Çok ünlü bir mimarın kızı olan Park Gae In (Son Ye Jin), babasının tasarladığı evde bir yakın arkadaşıyla kalmaktadır. Bakımsız, pasaklı bir kızdır. Annesi öldükten sonra babasının ona ilgi göstermemesi uzak durmasıyla yalnız bir çocukluk geçirmiştir. Bir gün sevgilisinin en yakın arkadaşıyla evleneceğini öğrendiğinde yıkılır. Maddi sıkıntıları nedeniyle evindeki  bir odayı kiraya vermeye karar verir.
Bir sanat galerisi projesine hazırlanan Jeon Jin Ho (Lee Min Ho) başarılı ve yetenekli bir mimardır. Bu projeyi kazanırsa hem şirketi için hemde kendi için büyük bir başarı olucaktır. Projeye öncü gösterilen Park Gae In'in evini görmek isteyen Jin Ho, odayı kiralamak ister. Park Gae İn kabul eder fakat yanlış anlaşılma sonucu Park Gae İn, Jin Ho yu Gay zannetmektedir. Jin Ho ise evde kalabilmek için buna göz yumar.

Oyuncular :
Son Ye Jin : Park Gae In
Lee Min Ho : Jeon Jin Ho
Kim Ji Suk : Han Chang Ryul (Gae In 'in eski sevgilisi)
Song Sun Mi : Song Seon Mi (Gae In'in arkadaşı)
Jung Sung Hwa : No Sang Joon ( Jin Ho'nun yakın arkadaşı ve iş ortağı)
Wang Ji Hye :  Kım In Hee (Gae In'e ihanet eden arkadaşı)


  Dizi hakkındaki yorumuma gelirsek, Bir Lee Min Ho sevdalısı olarak hayal kırıklığı yaşadım diyebiliriz. Daha iyi bir şey bekliyordum. Lee Min Ho çok iyiydi, Song Ye Jin de iyiydi ama birbirleriyle uyuşmamışlar sanki.  Bir süre sonra Lee Min Ho için izledim diyebiliriz. Bazı yerlerde çok sıkıldım, sarmadı beni dizi bir türlü Ama gülmediğim eğlenmediğim yerler olmadı diyemem. Oldu. Çok komik ve tatlı sahnelerde vardı, yok değil. Sonuca bakarsak ; Evet, boş zamanınızda izlenebilir bir dizi, ama kesinlikle izlemelisiniz diye önerebileceğim tarzda bir dizi değil.


                                                                                                 


Gay Rolünü başarıyla yerine getiren Sang Joon dizideki
komik olaylardan biriydi mesela
           


Yoon Eun Hye dizide konuk oyuncu
olarak yer aldı. ( Jin Ho'nun eski sevgilsi
rolünde.)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder