8 Temmuz 2016 Cuma

➤ Fated To Love You




 - Fated To Love You-
Tür: Romantik Komedi - Dram
Yapım Yılı : 2014
Bölüm Sayısı : 20
 KONUSU :
Lee Gun (Jang Hyuk) köklü bir nesli olan ünlü bir şirketin başkanıdır. Hem babaannesi tarafından hemde şirket tarafından sürekli, evlenmesi  ve çocuk yapması için baskı görmektedir. O da  zaten uzun süredir birlikte olduğu balerin sevgilisiyle evlenmek istemektedir. Kim Mi Young ( Jang Na Ra) ise  bir hukuk firmasında sekreter olarak çalışmaktadır. Saf kalpli ve iyi niyetli, kimseye hayır diyemeyen bir kızdır. Bu yüzden iş yerinde ona Post - it lakabını takmışlardır. Lee Gun sevgilisine evlenme teklif etmek için, Kim Mi Young ise kazandığı tatil yüzünden Macau' ya gider. İkiside çok farklı planlarla gitmişken, kader onları bir araya getirir.


Bu dizi kesinlikle favori dizilerimden biri. Her açıdan çok iyi bir dizi, hem kahkahalarla güldüm hemde ağladım izlerken. MÜKEMMELDİ. Jang Hyuk en sevdiğim aktörlerden biri, Jang Na Ra da iyi bir oyuncu bence ve gerçekten birbirlerine çok yakışmışlar, müthiş bir uyum vardı kesinlikle. Zaten ikili çok önceden tanışıyorlarmış hatta çok eskiden Successful Story Of A Bright Girl adlı bir dizide yine başrolü paylaşmışlar. 



Lee Gun ünlü bir kimya şirketinin başkanıdır. Yıllardır beraber olduğu sevgilisi Kang Se Ra ya evlenme teklif etmek için bir tatil planlar ve Macau ya gider. Kang Se Ra (Wang ji Won) ise sonra onun yanına gelicektir. Macau ya gitmek için havaalanına gittiği gün Amerika 'da bir gösteride başrolü aldığına dair bir telefon alır ve  kariyeri yada aşkı arasında bir seçim yapması gerekir. Kim Mi Young ise fazla kibar, saf, kimseye hayır diyemeyen bir kızdır. Bir hukuk firmasında çalışmaktadır ve herkesin işine koşmaktadır. Şirketteki Avukat Min den hoşlanmaktadır ve şirketin yaptığı tatil çekilişinde iki kişilik tatil kazanan Mi Young tatile ona kibar ve sevecen davranan Avukat Min ile gider. ( Her Gördüğünüze İnanmayın.) 
Lee Gun, Kim Mi Young'un doğduğu ve ailesinin oturduğu adadan, adanın geçimini sağladığı bir sabun fabrikasını satın alır ve onu yıkmak ister. Kim Mi Young'un eniştesi ve onun arkadaşıda bir plan geliştirir ve Lee Gun' a bir tuzak kurar. Tabi işler karışır, Kim Mi Young da yanlışlıkla bu plana dahil olur. Ve Lee Gun ile Mi Young birbirlerini bir daha görmeyeceklerini düşünürlerken, Mi Young hamile kalır. Gun'un babaannesinin ve Mi Young'un annesinin de ısrarıyla evlenmeye karar verirler.
Daniel ise (Choi Jin Hyuk) yetim olarak büyümüş , ünlü bir tasarımcıdır. Küçükken kaybettiği Kardeşi Kim Mi Young'u aramaktadır. Bir süre sonra diğer Kim Mi Young (Jang Na Ra) ile tanışır ve onun hep yanında olur, sırdaşı, arkadaşı olur. Ve zamanla ondan hoşlanmaya başlar.


DİĞER KARAKTERLER:
Lee Gun'un babaannesi.

Kim Mi Young'un annesi. En sevdiğim karakterlerden biri
ne kadar sonlara doğru zorluklar çıkarsada ana yüreği naparsın:D
Lee Gun ile olan anne-oğul ilişkisi çokkk hoşuma gitti, çok güzel ve komikti.

Sekreter Tak.(Her zaman başkanının yanında olan sadık
bir sekreter. Ve dizideki en komik insanlardan biri:)
Yoon( Lee Gun'un üvey kardeşi)
Kabul edin şimdi Adam Karizma :D


Dizide diziyle özdeşleşmiş sahneler ve olaylar vardı. İşte onlar:



ÖZEL SAHNELER:


● Lee Gun 'un Müthiş Kahkahası (izleyene kadar anlayamazsınız :D )














● Gae Ddong Kupası


● Kim Mi Young'un simgesi haline gelen " Salyangoz İşareti "


●Kalp Şeklindeki Şeker



● Diziyi çok beğendiğimi belirtmiştim ama dizi kadar dikkat çeken bir şey daha varsa oda kesinlikle  bu OST'u. =  Ailee - Goodbye My Love =  Ailee'nin sesi zaten büyüleyici, şarkıda çok güzel ve hikayeylede öyle bir bütünleşmişki cidden mükemmel olmuş. Bir süre sonra şarkı çalmaya başladığı anda gözlerim dolmaya başladı :D    
Eğer diziyi izlediyseniz veya spoiler dan bir şey olmaz diyosanız şarkıyı buradan klibiyle birlikte dinleyebilirsiniz ama tekrar dikkat diziden sahneler içerdiği için spoiler yiyebilirsiniz.
Buradan ise klipsiz olarak spoiler derdi tasası olmadan şarkıyı dinleyebilirsiniz ama diziyi bitirince klibe de bakmanızı öneririm.

BAZI SAHNELER:
Lee Gun VS. Daniel Savaşı

İlk Karşılaşma
Süper İkili :D




En Duygusal sahnelerden biriydi

 Bence hiç beklemeyin hemen başlayın :) İYİ SEYİRLERR

Buradan Dizinin daha çok resimlerini ve giflerini inceleyebilirsiniz.


KOREKUTUSU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder