24 Kasım 2014 Pazartesi

- Man From The Stars - Görüntüler Ve Replikler -


Man From The Stars ile ilgili bilgileri, yorumumu ve bazı görüntüleri  buradaki yazımda vermiştim. Bu yazımda diziden daha çok görüntü ve replik paylaşıcam. Spoiler uyarısını şimdiden yapıyım :)



➤ Man From The Stars


Dizi İsmi: Man From The Stars / You Who Came From Stars / My Love From The Star
Yönetmen: Jang Tae Yoo
Senarist: Park Ji Eun
Bölüm Sayısı : 21
Tür: Romantik- Komedi, Fantastik
Yayın Yılı : 2013- 2014

Konusu : Do Min Joon (Kim Soo Hyun) 400 yıl önce dünyaya gelmiş ve bazı aksilikler sonucu dünyasına dönememiş bir uzaylıdır. 400 yıl boyunca dünyada kalmış çeşitli meslekler, hayatlar yaşamıştır, aynı zamanda da zamanı durdurabilme, hız ve işitme gibi üstün yetenekleri vardır. 400 yıl bekledikten sonra nihayet evine dönebilicekken Kore'nin popüler oyuncusu Cheon Song Yi (Gianna Jun)' ye aşık olur.


İşte süper bir dizi ! İzlerken eğleniceğiniz, bol bol güleceğiniz, ara sıra hüzünleneceğiniz, romantik, heycanlı, çok güzel bir dizi. Şahsen ben çok sevdim. Bunda oyuncu kadrosunun da etkisi yok desem yalan olur, Gianna Jun ve Kim Soo Hyun gibi popüler ve yetenekli insanlar başrolde olunca insan baştan merak ediyor diziyi. Gianna Jun hem güzel hem yetenekli hemde Kore'nin en popüler oyuncularından.Eğer onu hatırlamayan varsa My Sassy Girl 'den hatırlayabilir ama onu bilmeyen olduğunu sanmıyorum :D Dizide de çok tatlı bir karakteri canlandırıyordu oyunculuğu, mimikleri, hareketleri harikaydı. Kim Soo Hyun a gelirsek onu  tanımayan yoktur herhalde kendisi bu dizide de harika, yakışıklı, karizmatik uzaylı olan Do Min Joon 'u canlandırıyordu oda her zamanki gibi mükkemmel bir oyunculuk sergilemişti  kendisini de çok severim zaten :D  ikili daha önce The Thieves filminde de birlikte rol almışlardı zaten ikisini yine birlikte görmek güzeldi :) diycek söz yok çok güzel bir diziydi şiddetle tavsiye ederim :)

Karakterlere gelirsek ; (biraz spoiler olabilir dikkat :))

► Love 911

Yönetmen: Gi-hoon Jeong
Yapım Yılı: 2012 

Senarist: Gi-hoon Jeong - Park Sang-Min    
Oyuncular :
Ko Soo
Han Hyo-Joo
Jung Jin-Young
Yang Dong-Geun
Ma Dong-Seok
Kim Sung-Oh
Juni


Konusu :  Çılgın ve hırslı bir doktor olan Mi Soo(Hyun Hyo Joo), bir gün hastaneye gelen bir hastanın sadece kocası tarafından şiddet gördüğünü sanır ve yanlış teşhis koyup eşiyle tartıştıktan sonra onları gönderir.Ancak hasta eşinden şiddet görmemiş, gerçekten ölmek üzeredir. Bu yüzden hastanın eşi hastaneye dava açar ve Mi Soo'yu suçlar. Mi Soo doktorluğunu kaybetmemek için bir tanık arayışına girer.Kang Il(Ko Soo), ise karısının ölümünden sonra hiçbir şeyi umursamayan,üzüntüsünden dolayı pek konuşmayan, cesur bir itfayecidir. İkilinin yolları birbirleriyle kesicektir.

Mi Soo tanık için, ölmek üzere olan hastanın eşinin yumruk attığı itfayeciyi arar ve bu itfayeci içine kapanık, umursamaz Kang Il çıkar onu ikna etmek için onu tavlamaya çalışır ve olaylar başlar :D
Öncelikle film çok güzel ve eğlenceli bir film. Mi Soo karakterini ilk başlarda sevmesemde sonra hemen ısındım. Yan karakter de çok tatlı, çok komikti :) Film de hem çok güldüğüm hemde çok üzüldüğüm, etikileyici sahneler var. Han Hyo Joo da zaten Only You / always filminde çok etkilemişti beni, bu filmdede hem güldürdü hem hüzünlendirdi. Hiç sıkılmadan izledim, çok keyifli bir filmdi izlemenizi öneririm :)
Filmden Görüntüler :

- The Heirs Görüntüler Ve Replikler -



The Heirs  dizisi hakkındaki bilgileri önceki yazımda vermiştim. Şimdi zaman geldi dizimizden repliklere ve görüntülere diye düşünüyorum :) Spoiler uyarısını şimdiden yapmalıyım sanırım ;)






➤ The Heirs "Mirasçılar"


=Taç Giymek İsteyen Ağırlığına Katlanır= 


Dizi İsmi: The Heirs / The In Heritors
Yönetmen: Kang Shin-Hyo
Yazar:Kim Eun-Sook
Bölüm Sayısı: 20
Tür: Romantik
  

Dizimizde, genç ve zengin mirasçıların ve fakir bir aileden gelen Cha Eun Sang(Park shin hye) in hayatları, arkadaşlıkları ve aşkları anlatılıyor. Dizimizin senaristi Kim Eun Sook yani A Gentleman's Dignity, Secret Garden gibi önemli dizilerin yazarı e tabi böyle olunca ve oyuncu kadrosunda da Lee min ho, Park Shin Hye,Kim Woo Bin gibi oyuncular olunca beklenti çok artmıştı. Bazıları hiç beklentileri karşılayamadığını, bazıları ise tam beklenildiği gibi güzel olduğunu söylemişti. Ben ikinci gruptayım diziyi çok sevdim hem romantik hem de heycanlıydı. Klasik hikayelerden olan zengin çocuk-fakir kız kurgusu olsada bence konu çok güzel işlenmişti. Ben izlemenizi tavsiye ederim :)
Efendim gelelim karakterlere ve oyuncularımıza ama uyarıyım burdan sonrası biraz Spoiler içerebilir.

► Chilling Romance

İlk İncelemem : ÜRPERTİCİ AŞK  :))


Yönetmen ve senarist: Hwang In-ho
Oyuncular:
Son Ye-jin
Lee Min Ki
Park Cheol- min
Kim Hyeon-sook


Filmin konusu:
Yeo Ri (Son Ye-Jin) lisedeyken geçirdiği bir kaza sonrasında hayaletleri görmeye başlar. Özellikle geçmişinden gelen bir hayalet ona hep musallat olmuş etrafındakileri sürekli korkutmuş ve Yeo Ri ‘nin kimseyle konuşamayıp yalnız bir hayat yaşamasını sağlamıştır.Fakat bir gün sokak sihirbazı olan Jo Goo (Lee Min Ki), Yeo Ri’ye gösterisinde bir iş teklif eder. Yeo Ri artık Jo Goo’nun Korku-sihir temalı şovunda Jo Goo ‘nun kovduğu hayaleti canlandırmaktadır. Bu gösteri büyük bir başarı elde eder ve Jo Goo çok ünlü bir sihirbaz olur. 1 yıl içerisinde her gösteriden sonra gösteri ekibi birlikte kutlamaya çıkar ama Yeo Ri onlarla gitmeyi her zaman reddeder çünkü kiminle yakınlaşsa o insan her zaman zarar görmüştür.Ama bir gün Yeo Ri,  Jo Goo’nun ısrarıyla onlarla dışarı çıkmayı kabul eder. Jo Goo ,Yeo Ri ‘nin sırrını öğrenir  ve aynı zamanda ikili arasında bir ilişkide oluşmaya başlar.
Buradan sonrası spoiler içerebilirr :)