30 Kasım 2016 Çarşamba

➤ Eller Yukarı : You Are All Surrounded !!


- You're All Surrounded -

Türü : Polisiye, Aksiyon, Romantik
Bölüm Sayısı : 20
Yapım Yılı : 2014
Yönetmen : Yo In- Sık
Senarist :  Lee Jung-Sun
Konu :
Hikaye, şiddet suçları bölümünde efsane Seo Pan Seok'un takımı olarak çalışmaya başlayan 4 çaylak dedektifin farklı sebeplerden dolayı bir araya gelerek bir ekip olmasını anlatıyor.Ne kadar anlaşamazlarsa da bir aile haline gelen bu ekibin sırları da zamanla ortaya çıkıyor.
Oyuncular  :

Lee Seung Gi - Eun Dae Gu/ Kim Ji Young
Küçükken, annesinin başına gelen olayı aydınlatmak için dedektif olan ve bütün amacı bu olan çok zeki ama soğuk ve asabi bir çaylak dedektiftir.  *Lee Seung Gi oppa'mız olurda bir dizi izlenmezmi zaten ? Yine çok tatlıydı kendileri..
Cha Seung Won - Seo Pan Seok
Pan Seok, dedektifler arasında efsane olmuş çok başarılı bir polis şefidir. Fakat kendi dünyasında geçmişi acıyla dolu karakterlerden biri kendisi. Çaylak dedektifleri eğitmesi için görevlendirilen Pan Seok aynı zamanda da çok sert bir kişiliğe sahip. Dae Gu ile aralarında rekabet oluşmasından tabii ki kaçamıyor..  *Kesinlikle bu role tam olarak uymuş, başkasını düşünemiyorum bile.
⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎


Go Ara -  Eo Soo Sun
Beğendiğim aktörlerden biri olan Go Ara, Polis akademisi sınavına defalarca girmiş ve kazanamamış fakat pes etmemiş ve en sonunda başarmış, cesur, kararlı çaylak dedektif Eo Soo Sun 'u canlandırıyor. Aynı zamanda ekipteki tek kadın. 

Ahn Jae Hyeon - Park Tae Il
Park Tae Il, Yakışıklılığı ile dikkatleri direk üstüne çekerve  meslek değiştirip dedektif olmaya karar verir.
Park Jung Min -  Ji Kook
Ji Kook, Trafik polisi olmak isterken açık olamaması nedeniyle kendini dedektiflik bölümünde bulmuş, saf, komik bir insandır.

Sung Ji Ru - Lee Eung Do
Pan Seok'un ortağı. Pan Seok ne kadar asabi ise oda o kadar sakindi, birbirlerini tamamlamışlar bildiğiniz :)



Efsane ekip diye buna derler !!
Öncelikle dizide dikkatimi ilk çeken şey tabii ki oyuncu kadrosu oldu. Sevdiğim oyuncuları birarada görünce düşünmeden başladım ve iyi olmasını umdum. Öyle de oldu benim açımdan :) Dizi baştan sona hem eğlenceli hem heycanlı hem dramatikti. Bayıldım.. İlk önce küçük yaşta trajik olaylar sonucu annesini kaybeden Dae Gu ve onun intikam hevesi  ile başlıyor olaylar. Yıllar sonra bu 4lü çaylak olarak birlikte karakola giriyorlar ve olaylar gelişmeye başlıyor. Bu, ekip olayları o tarz bağlantılar  ve ilişkiler her zaman hoşuma gitmiştir. Bu dizide de bayıldığımı söyleyebilirim. Bir kere senaryo ve karakterler bence çok güzeldi.Dae Gu'nun umursamaz ve cool tavırları, Soo Sun'un işine olan hırsı ve hevesi, Tae Il in tatlı hareketleriii, Ji Kook'un komikliğiii(defalarca rehin alınmasııı),  Seok Pan Seok'un karizmasıı e daha sayıyım mı ? 
Dizi boyunca Dae Gu'nun intikamı ve olaylar altında yatan gerçekleri, Dae Gu'nun Soo Sun ile eskiden gelen bağlantısı,  Pan Seok'un bu olaylardaki asıl yerini Ve 4 çaylağın karakola girdikten sonra ekip olmaya çalışmasını ve müthiş bir ekibe dönüşmelerini izliyorsunuz.
Hemde hiç sıkılmadan, bıkmadan !! 

Diziden Görüntüler :
Komik sahnelerden :) Ekip iş başında



Lee Seung Gi, Cha Seung Won'un The Greatest Love dizisine daha önce  konuk oyuncu olmuştu.
İki oyuncuyuda sevdiğim için orda gördüğümde de sevinmiştim. İkisini aynı dizide ve bu rollerde görmek çok güzeldi :)

♥︎


En Komik Sahnelerden!! :)


-- İYİ SEYİRLER --  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder