22 Kasım 2016 Salı

It's Okay, That's Love ♥︎


- It's Okay That's Love - 
Tür : Romantik - Tıbbi
Yönetmen : Kim Kyu Tae
Senarist : Noh Hee Kyung
Bölüm Sayısı : 16
Oyuncular :
Gong Hyo Jin - Ji Hae Soo
Jo In Sung - Jang Jae Yul
Lee Kwang Soo - Park Soo Kwang
Sung Dong Il - Jo Dong Min
D.O. - Hang Kang Woo
Konusu :
Jang Jae Yul aile geçmişi karmaşık olan, takıntılı, çok ünlü bir yazardır. Ji Hae Soo ise bir hastanede psikiyatri bölümünde çalışmaktadır fakat onunda geçmişten gelen bazı takıntıları vardır. Jang Jae Yul ile tanıştıktan sonra birbirlerinin hayatlarını değiştirirler.


Bu diziye, kore dizilerindeki " psikolojik hastalıklar " konusunun işlenmesinin öncüsü diyebiliriz. Hemde çok çok başarılı bir öncü. Şöyle uzun zaman hafızalarda kalıcak türden.Diziye ilk Sevdiğim kadın oyunculardan olan Gong Hyo Jin için başlama kararı aldım. Ama diziye başlamadan önce çok fazla dizi hakkında bilgi okuduğum ve gördüğüm için büyük spoilerlar yedim. Bu yüzden çok fazla spoiler vermeden genel bir şekilde bahsedicem ve bence eğer bu diziyi izlemek istiyorsanız, (ki izlemelisiniz!!) çok fazla bakınmayın, spoilerlardan uzak durun. Bu en  büyük tavsiyem. Şimdi biraz konudan bahsedersek :
Jang Jae Yul (Jo In Sung )  dizide çok ünlü ve sevilen bir yazar (özellikle bayanlar tarafından :)) ama aslında karmaşık bir geçmişi ve bunun üzerinde bıraktığı etkileri var. Jag Jae Yul 'un aynı zamanda kendisi gibi yazar bir sevgilisi de var fakat kendi kitabını kopyaladığını farketmesi üzerine ilişkileri de bitiyor.  Aynı şekilde Ji Hae Soo( Gong Hyo Jin) ise   psikiyatri bölümünde çalışan bir doktor, ne kadar dışarıdan normal görünse de aslında onun da geçmişte takıldığı noktalar var.Kendisi gibi psikiyatri doktoru olan Jo Dong Min ( Sung Dong Il)  ve tikli bir hasta olan Park Soo Kwang ( Lee Kwang Soo) ile aynı evde yaşıyor. Uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşının onu aldattığını öğrenmesiyle büyük bir şok geçiriyor. Bir televizyon programı sayesinde tanışan bu ikilinin daha sonrada yolları  süreli kesişmeye devam ediyor ve Jang Jae Yul' un Ji Hae Soo'nun kaldığı eve taşınması ile tam olarak olaylar başlıyor. 
Hang Kang Woo (D.O.) ise zor bir hayat yaşayan, Jang Jae Yul'un büyük hayranı olan bir karakter.

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎


Dizi iyi bir kadroya sahipti. Bence bütün oyuncular mükemmeldi zaten hepsi başarılı isimler.
Senaryo ise kesinlikle etkileyiciydi. İlk başlarda dizi romantik komedi tadında çok güzel ve eğlenceli bir şekilde devam etti sonra tabii klasik gözyaşları araya girmeye başladı. Ama kesinlikle mükemmeldi.
((*Söylemeden edemeyeceğim dizide kullanılan şarkılarda çok güzeldi :))
Dizinin sonunu  ise ayrı  bir beğendim.. :)


Lee Sung Kyung da dizinin kadrosundaydı.


♥︎♥︎♥︎♥︎



- İYİ SEYİRLER - :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder