11 Kasım 2016 Cuma

➤ ❝ Nice Guy // The Innocent Man ❞


- Nice Guy/ The Innocent Man -                              Oyuncular :
   Yayın Yılı : 2012                                                       Kang Ma Roo = Song Joong Ki  
 Bölüm Sayısı : 20                                                    Seo Eun Gi = Moon Chae Won  
 Türü : Melodram                                                     Han Jae Hee = Park Si Yeo   Kang Choco = Lee YooBi
                                                                                    Park Jae Gil = Lee Kwang Soo

Kang Ma Roo
Doktorluk okuyan, geliri iyi olmayan iyi niyetli biridir. Küçüklüğünden beri Hae JEe ye aşıktır. Ama yaşadığı ihanetler ile çok değişir.
Eung Gi
Taesan grubun Varisidir ve hayatında aşka yer olmayan bir işkoliktir. Hırslı, kaba ve başarılıdır. Hae Jee den annesinin gitmesine sebep olduğu için nefret ediyor. Kang Ma roo ya aşık olmasıyla tüm hayatı değişir.

Hae Jee
Kang Ma roo ile aynı mahalleden geliyordur ve muhabirlik yapmaktadır. Kang Ma Roo yu sever fakat güç ve para onun için sevgi  ve aşktan daha önemlidir. İşlediği suçu Kang Ma Roo üstlendikten sonra Taesan grubun başkanıyla evlenir.





Avukat PARK
Eung gi’ nin uzun zamandır arkadaşıdır ve onun için çalışmaktadır. Hatta onu sonuna kadar terk etmeyen kişilerdendir. Eung gi ye aşıktır ve onu korumak için elinden geleni yapar.

Avukat Ahn

 Dizimizin kesinlikle kötü adamıdır. Hae Jee ye aşıktır ve onu en tepeye getirmek için işlemediği suç kalmaz. 


 En sevdiğim karakterlerdendiler Choco (Ma Roo'nun kardeşi) ve Jae Gil (Ma Roo'nun arkadaşı) hem çok tatlı hem çok komiklerdi. Kang Ma Roo 'yu hiç yanlız bırakmadılar. 

 Konusu :
  Kang Ma Roo’ nun başına gelenleri, aşkını, intikamını konualıyor dizi.Başına gelmeyen kalmıyor bizim masum oppamızın.
 Ma roo doktorluk okuyor ve aynı zamanda hasta kardeşi ile ilgileniyor. E aşık olduğu kız olan Muhabir olan Hae Jee yide unutmamak gerek tabi. Yıllardır aşık olduğu kızın işlediği cinayetin suçunu üzerine almasıyla başlıyor dizi. Sevdiği kızın yerine hapse giriyor ama kız onu unutup hayatına devam ediyor. Ve Ma roo hapisten çıkınca bindiği uçakta fenalaşan bir kızı tedavi etmesiyle başlıyor(ki buda esas kızımız…….). Daha sonra bu kızın tedavi ederken Hae Jee yi görüyor ve  tedavi ettiği kızın Hae jee nin üvey kızı olduğunu öğreniyor. Sonrada işler sarpa sarıyor ve intikam oyunları başlıyor.Genel olarak böyle..  Daha ayrıntılı bir şekilde de konuşmak istiyorum ama  SPOİLER yemek istemiyosanız bu bölümü atlayın en iyisi :)

Aslında Kang Ma roo esas kızımızı intikam için kullanıyor. Amacı Hae Jee’yi çıktığı o yükseklikten alıp tekrar aşağı çekmek. İlk başlarda ne kadar Hae jee ye hala
duyguları olduğunu düşünsemde sonradan Kang Maroo intikam için kullandığı esas kızımıza aşık oluyor. Hatta bir süre sonra her şeyi onun için yapıyor bile diyebilirim. Esas kızımızda tamamiyle iş kolik ve her şeyini şirkete adamış durumda ve Kang Ma roo ya aşık olunca onun da dengeleri bozuluyor tabi. Bir süre sonra hafızasını kaybediyor ve zihinsel bazı zorluklar çekiyor. İşler iyice karışıyor çünkü Hae jee esas kızımızın şirketteki tahtına konuyor ve kızımızı da bir an önce hatırlayıp  ait olduğu yere getirmeye çalışıyor Kang Ma roo. Zaten bir süre sonra dediğim gibi intikamın haricinde daha çok her şeyi Eung gi nin iyiliği için yapıyor. Bu kadar derinden yaralanan bir adamın yavaş yavaş tekrardan bu kadar güzel bir şekilde sevmesini izlemekte ayrı bir güzeldi. Şahsen Eun gi ye duyduğu sevgi beni çok etkiledi.
Özellikle o kadar yarası varken. Hasta olmasına rağmen ve yaşamak istemesine rağmen  ameliyat olmayıp ilk Eung gi nin tamamiyle iyileştiğinden emin oldu ve sürekli onun iyiliği için hareket etti. Hatta  Eung gi yi severken Hae Jee ye onunla gitmeyi kabul edip şart olarak Eung gi yi rahat bırakmasını bile söyledi. Eh son bölümdeki fedakarlığınıda zaten söylemiyorum :) Kısaca vıcık vıcık bir aşk değilde derinden bir aşktı Kang Ma roo nun aşkı. 
Bir klasik olan hafıza kaybı bu dizide bolca vardı ama bence saçma veya gereksiz değildi ben beğendim yani bu olayları hatta bence daha iyi oldu hafıza kayıpları :D izleyince anlarsınız ;)  Yan karakterlerden bahsetmem gerekirse Avukat Park favori karakterlerimden biriydi. Yine çok seven kaybeden taraf oldu. Ama çok güzel sözler söyledi, duygulandırdı bizi… 



✔︎ Dizinin jeneriğinde ilk bölümünden 19. bölüme kadar göz yaşı döken Ma Roo'nun Son bölümün jeneriğinde gülümsemesi çok güzel bir ayrıntıydı :)






 

Dizide ihanet, aşk, entrika hepsi vardı hemen bitti çok ta güzel etkileyici bir diziydi. Çok begendim !! :) Herkese Tavsiye ederim



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder